ΦΟΥΓΑΡΟ

kantinatelikhΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ FOUGARO JAZZ FESTIVAL #3 Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Οκτωβρίου 4 μουσικά σχήματα από το Swing μέχρι και τη σύγχρονη Jazz!Το Φουγάρο διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Fougaro Jazz Festival και υποδέχεται το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου τέσσερα ξεχωριστά σχήματα από την εγχώρια σκηνή! Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, ανεβαίνουν στο stage οι DIMITRI VASSILAKIS TRIO και  KATERINA POLEMI, με προσωπικές συνθέσεις καθώς και αγαπημένα Jazz standards. Την Κυριακή,  LES TROIS FEMMES και οι SUGAHSPANK! & THE SWING SHOES θα μας παρασύρουν στον ρυθμικό κόσμο του SWING!!!…και στο Café νέες gourmet γεύσεις αποκλειστικά για το διήμερο του Jazz Festival!!! Κρατήσεις: 2752047347, 6946594588 & info@fougaro-cafe.gr Πούλμαν για το FOUGARO JAZZ FESTIVAL #3 Για τους φίλους στην Αθήνα, θα αναχωρήσει πούλμαν το απόγευμα του Σαββάτου, 3 Οκτωβρίου στις 5μμ, από το σταθμό μετρό Κατεχάκη προς το ΦΟΥΓΑΡΟ, με επιστροφή από το ΦΟΥΓΑΡΟ στις 12.30 το βράδυ! Συμβολικό αντίτιμο: 10€/ άτομο, για μετάβαση με επιστροφή.
Κρατήσεις έως την Παρασκευή 2/10: τηλ. :210-7400140 & 6940295414 , email: evgenia@fougaro.gr
Καντίνα και παιχνίδι στο Αίθριο 2 και στο Παρκάκι
Η Καντίνα του Φουγάρου σας περιμένει στο Αίθριο 2 και στο Παρκάκι, με hot dog, σουβλάκι, πατάτες, κεμπάμπ και όλα τα συνοδευτικά!
Τραπέζια πινγκ πονγκ και ξύλινα ποδοσφαιράκια προσφέρουν επιπλέον διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους!
info: Η Καντίνα λειτουργεί Παρασκευή 6-12 μμ,
Σάββατο, Κυριακή 11 πμ-4 μμ και 6-12 μμ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΓΑΡΟ
Συνεχίζονται…
Kάθε Πέμπτη στις 5 μμ μέχρι τις 26 Νοεμβρίου
Γιούπι για! για!!!
Εργαστήριο προσχολικής ηλικίας με θέματα εργοτεχνίας και ζωγραφικής με την Αθηνά Μαρινάκη.
Η αγαπημένη σας κούτα καθώς και μικρά χάρτινα κουτάκια, από οποιοδήποτε αναλώσιμο προϊόν, γίνονται η πρώτη ύλη για να φτιάξουμε το κουκλόσπιτο της φαντασίας μας, με την ταράτσα του, τον κήπο και το οικείο περιβάλλον του!
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατοικίας (1/10 ή 4/10) και την Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων, δημιουργούμε τα κάδρα του παππού και της γιαγιάς!
περισσότερα…
Κάθε Πέμπτη στις 6:30 μμ μέχρι τις 26 Νοεμβρίου
Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά με την Χριστίνα Τσεκούρα.
Το δράμα γίνεται το εργαλείο μας για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Γινόμαστε ομάδα και συνεργαζόμαστε. Νιώθουμε, κατανοούμε, εκφραζόμαστε!
Ο κόσμος γύρω μας θα γίνει μια ιστορία, δυο ιστορίες, πολλές ιστορίες. Τα βιβλία και η φαντασία μας θα δώσουν ζωή στις ιστορίες του κόσμου. Το σώμα μας θα τους δώσει κίνηση και η φωνή μας μιλιά. Μαζί μας θα έχουμε μια φανταστική, μαγική βαλίτσα. Τη δραματοβαλίτσα. Την έχουμε κρυμμένη σ’ έναν μικρό χώρο.Τόσο μικρό που δεν τον φαντάζεστε. Μέσα της ο καθένας μας έχει κρυμμένα όλα του τα εργαλεία!
Κάθε Παρασκευή στις 5 μμ μέχρι 27 Νοεμβρίου
Πορτραίτα για παιδιά με τη Γιάννα Καραγιάννη
Με ζωγραφική και τεχνική κολλάζ, συνθέτουμε πορτραίτα και τριφασικές αυτοπροσωπογραφίες, αντλώντας έμπνευση από τους μεγάλους ζωγράφους.
Με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, συνθέτουμε ηλεκτρονικά πορτραίτα…
Κάθε Παρασκευή στις 7 μμ μέχρι 27 Νοεμβρίου
Μαθαίνοντας ζωγραφική με τη Γιάννα Καραγιάννη
Για εφήβους και ενήλικες
Αρχίζει το εργαστήριο ζωγραφικής! Mια εξελικτική και διασκεδαστική πορεία με σχέδιο και χρώμα. Μία πορεία όπου θα θέσουμε τις βάσεις προκειμένου να μάθουμε να εκφραζόμαστε εικαστικά με γνώση και φαντασία…
Κάθε Σάββατο στις 5 μμ μέχρι τις 28 Νοεμβρίου
Ψηφιακή αυτοπροσωπογραφία – εργαστήριο παιδιών με τη Γιάννα Καραγιάννη.
Μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία, συνεχίζουμε να μετατρέπουμε τη φωτογραφία μας σε μαγική εικόνα! Οποιαδήποτε αγαπημένη φωτογραφία, αλλάζει και  γίνεται έργο τέχνης…
Κάθε Κυριακή στις 5:30 μμ μέχρι 29 Νοεμβρίου
“Macrame” με τη Νάντια Σωτηροπούλου
Στα Εργαστήρια του Φουγάρου συνεχίζουμε και αυτή τη χρονιά να δένουμε και να λύνουμε κόμπους! Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου κατασκευάζουμε μια πεταλούδα!
Κάθε Κυριακή στις 7:45 μμ μέχρι 29 Νοεμβρίου
Χειροποίητο καλλιτεχνικό κόσμημα από μέταλλο και σύρμα με τη Νάντια Σωτηροπούλου
Συνεχίζουμε να διδασκόμαστε την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων με πρώτη ύλη το μέταλλο. Την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου φτιάχνουμε βραχιόλια με σπειροειδή διακοσμητικά σχέδια!
Κάθε Κυριακή στις 3:45 μμ μέχρι 29 Νοεμβρίου
Παιδικό τμήμα καλλιτεχνικού κοσμήματος με τη Νάντια Σωτηροπούλου
Συνεχίζουμε τον Οκτώβριο τον τρίμηνο κύκλο μαθημάτων παιδικού κοσμήματος, δημιουργώντας με ανακυκλώσιμα υλικά! Αυτή την Κυριακή κατασκευάζουμε βραχιόλια από σελίδες περιοδικών.
Κάθε Κυριακή στις 12 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου
Καλώς ορίζοντας τον θεό Διόνυσο
Δημιουργικό παιχνίδι με τη Μαρία Πλατή
Αυτή την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ερχόμαστε σε επαφή με τη λογοτεχνία και  δημιουργούμε κατασκευές με βάση τα βιβλία στο χώρο της Νέας Βιβλιοθήκης!

 

You may also like...