ΦΕΣΤΙΒΑΛΑΚΙ 2015.

timthumb.phpΟι συλλογικοί φορείς της Νεάπολης δεκαετίες τώρα έχουν αποδείξει ότι μπορούν και διοργανώνουν με βάση τους τον εθελοντισμό εκδηλώσεις με επιτυχία και μαζική συμμετοχή. Στη διοργάνωση του διήμερου των δράσεων για τα παιδιά, στο «Φεστιβαλάκι 2015» συμμετείχαν σχεδόν όλες οι συλλογικές ομάδες της περιοχής και όχι μόνο και έτσι το αποτέλεσμα ήταν πέρα έως πέρα επιτυχημένο με τα παιδικά πρόσωπα να έχουν πάθει… αγκύλωση από το χαμόγελο και την ικανοποίηση, το παιχνίδι και τη χαρά.
Στο δημοτικό, καταπράσινο και δροσερό κήπο της Νεάπολης το Σάββατο και την Κυριακή δημιουργήθηκε από την εθελοντική ομάδα της πόλης, τον ΠΑΟΔΑΝ, τους συλλόγους, τις ομάδες των πολιτών, τους φορείς και τις ατομικές συμμετοχές ένας τεράστιος παιδότοπος, στον οποίο βρήκαν την ευκαιρία να ξαναγίνουν παιδιά όλοι.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και οι διοργανωτές μετατρέπουν τη σκέψη για το «Φεστιβαλάκι 2» σε σίγουρη διοργάνωση για το 2016.
«Φάνηκε ότι όλα τα παιδιά πέρασαν εξαιρετικά καλά και αυτός ήταν ο σκοπός μας, να δούμε πολλά παιδικά χαμόγελα τα οποία συνοδεύτηκαν και από την λαχτάρα τους για παιχνίδι», σχολίασε ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Λευτέρης Ραφαϊλάκης.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Καστελλιανάκης, που έτρεξε από την αρχή για τη δράση αυτή -μιας και ήταν από τους βασικούς εμπνευστές της- σημείωσε: «Στόχος μας ήταν η εκδήλωση να καταξιωθεί και η συμμετοχή του κόσμου και των φορέων της περιοχής το επιβεβαίωσε αυτό». Και οι δύο ευχαρίστησαν από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν.Τα καλύτερα λόγια για τη συγκεκριμένη δράση είχαν να πουν ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για την περιοχή της Νεάπολης Κώστας Κοκκίνης, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ Χάρης Αλεξάκης, που συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο σε αρκετούς από τους διαγωνισμούς διασκεδάζοντάς το.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

You may also like...