Φεστιβάλ Velvetbus 2019

VELVETBUS 2019

Το VelvetBus είναι το μοναδικό κινούμενο μουσικό φεστιβάλ που στόχο έχει την προώθηση και την ανάδειξη της σύγχρονης ανεξάρτητης μουσικής και καλλιτεχνικής σκηνής της Αθήνας.

Εμπνευστές και διοργανωτές του VELVETBUS είναι η Ομάδα Velvet, με κύριους εκφραστές τους TheCallas/ Άρη και Λάκη Ιωνά, αλλά και ταυτόχρονα μια μεγάλη ομάδα συνεργατών, μουσικούς, εικαστικούς, κινηματογραφιστές, γραφίστες και πολλούς άλλους. Το σύνολο αυτό των συνεργατών έχει τη μορφή μιας μεγάλης δημιουργικής Κοινότητας, που εδώ και 15 περίπου χρόνια παρουσιάζει τη σύγχρονη ανεξάρτητη καλλιτεχνική δημιουργία μέσα από εκδόσεις, ταινίες, συναυλίες, φεστιβάλ, events με μια D.I.Y. αισθητική και απόλυτα επαγγελματικά standards.

Το πρώτο VELVETBUS πραγματοποιήθηκε το 2008, και τώρα, 11 χρόνια μετά, θα θέλαμε να γιορτάσουμε αυτή την «επέτειο», αλλά και να εγκαινιάσουμε ένα νέο, ανανεωμένο και πιο δημιουργικό VELVETBUS που θα αποτελέσει τη βάση για την ετήσια παρουσία του σαν σταθερό καλλιτεχνικό δρώμενο.

Το VELVETBUS είναι ένα λεωφορείο γεμάτο καλλιτέχνες που περιοδεύει από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά, δημιουργούμε μια Πολιτισμική γέφυρα που ενώνει την πρωτεύουσα με τα Ελληνικά νησιά. Συγκροτήματα, Κινηματογραφικές προβολές, Εκθέσεις, Σεμινάρια, Workshop, κ.α. συνθέτουν ένα ευφάνταστο project, με σκοπό να δώσουν ένα ιδιαίτερο κίνητρο στο κοινό κάθε ηλικίας να το παρακολουθήσει.

Πρώτος προορισμός το Ιόνιο,6 νησιά ( Κέρκυρα-Παξοί-Κεφαλονιά-Ιθάκη-Λευκάδα-Ζάκυνθος), 12 μέρες .

 Κάθε διήμερο παραμονή σε διαφορετικό νησί, με ξεχωριστά event, σε συναυλιακούς χώρους / clubs / πολιτιστικούς οργανισμούς και η μουσική περιοδεία θα κλείσει με την επιστροφή του λεωφορείου στην Αθήνα, για μια τελευταία μεγάλη συναυλία.

                    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΗΜΕΡΟΥ:

                                         1Η Ημέρα

  • 00-20.00 Σεμινάρια Εικαστικών-Workshop.
  • 00-23.00 Προβολή Κινηματογραφικών Ταινιών –Αφιέρωμα σε Σκηνοθέτες.
  • 00 Πάρτι με dj set.

                            2Η Ημέρα

  • 00-16.00 Σεμινάρια Εικαστικών-Workshop
  • 00-21.00 Eκθέσεις Εικαστικών-Φωτογραφίας κτλ.
  • 00 Live με τέσσερα συγκροτήματα.

Ήδη έχουμε πάρει την έγκρισή σας, για το διήμερο 6 & 7 Σεπτεμβρίου, ώστε να πραγματοποιηθούν στο ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ, τα εξής καλλιτεχνικά δρώμενα:

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/9. 17.00-20.00: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ-WORKSHOP-ΟΜΙΛΙΕΣ ME ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ & ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΗ. .

20.00-23.00: ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡ.ΤΑΙΝΙΩΝ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 7/9. 12.00-14.00: ΟΜΙΛΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.

18.00-21.00: EIKΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Ζητάμε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/9/2019,στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ, συναυλία ως κλείσιμο του διημέρου, με 4 Μουσικά Σχήματα ( Τhe Callas,Strawberry Pills,Πόπη SEM, και μια performance που θα συνδυάζει Μουσική με Κινησιολογία), με μια αμοιβή για όλα αυτά τα events της τάξεως των 1.000 ευρώ..

Είμαστε πρόθυμοι για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας και οποιαδήποτε δημιουργική ένταξή σας, σε αυτό το project.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ολόκληρη η παραγωγή και η εκτέλεση του project θα πραγματοποιηθεί από εμάς, την Ομάδα Velvet/TheCallas-Άρης Και Λάκης Ιωνάς/ΑΦΟΙ ΙΩΝΑ Ο.Ε..

Η Προβολή του λογότυπού σας, σε ολόκληρο το διάστημα της περιοδείας (καθώς και πριν αλλά και μετά από αυτή), θα αποτυπώνεται δημιουργικά σε όλες τις αφίσες, banners, flyers και όλες τις προωθητικές ενέργειες του VELVETBUS 2019 μέσω Διαδικτύου, σε websites, κοινωνικά δίκτυα κ.ά.

Ένα στιγμιότυπο από το VelvetBus     https://www.youtube.com/watch?v=f7YZpAdoYKE#action=share

Με εκτίμηση.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας:

Άρης Ιωνάς .Τηλ.210-3314923

Εmail: thecallas@yahoo.com

Θωμάς Βλησμάς  Τηλ.6934165112

Email: thomasvlismas@yahoo.gr

You may also like...