Φεστιβάλ «Kερνάμε Ελλάδα»

KERNAME ELLADAΤα καλύτερα ηλειακά προϊόντα του πρωτογενή τομέα και επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα από άλλες περιφέρειες της Ελλάδας, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες του 3ου Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 20, 21 και 22 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας.
Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Οι Executive Chef κ. Θωμάς Λαζανάς, επικεφαλής ομάδας 150 chef, θα παρουσιάζουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ παραδοσιακά πιάτα από διάφορές περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της Κουζίνας της Δυτικής Ελλάδας. Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει τις «μυστικές» του συνταγές και ο Executive Chef κ. Γιώργος Λέκκας.
Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, στον παιδότοπο του φεστιβάλ, με εκδηλώσεις όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, face painting κ.α.
Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση των επωνύμων ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους εστίασης. Παράλληλα το φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.
Είσοδος 3 ευρώ, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:. 210/3610265 ή στην ιστοσελίδα: www.edpa.gr

You may also like...