φεστιβάλ Jazz Στο Πάρκο

jazz.mediumΦεστιβάλ jazz στο πάρκο Αντώνης Τρίτσης
Το «4ο jazz στο Πάρκο» θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου
Ο δήμος Ιλίου διοργανώνει για 4η χρονιά ένα από τα σημαντικότερα jazz φεστιβάλ στην Ελλάδα, που αποτελεί σημείο αναφοράς για επισκέπτες από όλη την Αττική.
Το «4ο jazz στο Πάρκο» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» και εντάσσεται στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη του δήμου.
Δεκαεπτά αξιόλογοι σολίστες, με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό τρίωρο πρόγραμμα jazz μουσικής, παρασύροντας το κοινό σε μια ονειρική βραδιά με αυτοσχεδιαστικούς ήχους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «jazz στο Πάρκο» ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2010 με τη συμμετοχή κορυφαίων ελλήνων και ξένων μουσικών του είδους και φιλοξενείται πάντοτε στον ανεκτίμητης οικολογικής αξίας χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».
Στο 4ο jazz στο Πάρκο συμμετέχουν οι Four Blues Quartet με τους Τάκη Αναγνωστόπουλο, Παναγιώτη Μπουραζάνη, Μάρκο Χαϊδεμένο και Νίκο Καπηλίδη, οι Ανδρέας Πολυζωγόπουλος Quartet με τους Κωστή Χριστοδούλου, Αντώνη Μαράτο και Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη, οι Next Step Quintet με τους Τάκη Πατερέλη, Θεόδωρο Κότσιφα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Ντίνο Μάνο και Βασίλη Ποδαρά, καθώς και οι Tanukia με τους Χάρη Χαραλάμπους, Δημήτρη Κλωνή, Μάξιμο Δράκο, μαζί με τη Μιράντα Βερούλη.

 

You may also like...