Φεστιβάλ Break The Chain

break-the-chain-balte-telos-sti-anthrwpini-ekmetalleusi.w_lΤο φεστιβάλ Break The Chain διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και ξεκινά στις 22 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη αντιμετωπίζοντας την μάστιγα της εποχής μας που δεν είναι άλλη από την εκμετάλλευση των συνανθρώπων μας.
Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ηµέρα κατά της Εµπορίας Ανθρώπων, το Break the Chain έχει στόχο την ενημέρωση σε θέµατα που αφορούν στην εµπορία και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο (Αnti-Τrafficking Campaign). Περιλαμβάνει ενημερωτικές, επιστημονικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, µε τη συµµετοχή σημαντικών φορέων – εταίρων, οργανισµών, ιδιωτικών εταιρειών. Οµάδες τέχνης, δηµιουργοί, προσωπικότητες και καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε µια «γιορτή» ενεργοποίησης, κατά της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων.
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, με αντικείμενα το Θέατρο, το Χορό, τη Φωτογραφία. Θα εμπλουτιστεί με προβολές και ομιλίες, με τη συμμετοχή των σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών αλλά και με διαγωνισμό γραφιστών για τη δημιουργία έργων εμπνευσμένων από το #HumanTrafficking σε συνεργασία με το designmag.

You may also like...