Φεστιβάλ Be there Corfu Animation

b21dff31-de9b-407c-822d-a96b561138fdΝέοι στόχοι για το Be there! Το crowdfunding ξεκινά

Το Be there! Corfu Animation Festival συνεχίζει με τις διαδικασίες προετοιμασίας της επόμενης έκδοσης του και δε σταματά να παράγει ιδέες. Στόχοι του φεστιβάλ για την επερχόμενη 6η έκδοση του είναι η πρόσκληση περισσότερων ανεξαρτήτων καλλιτεχνών και σκηνοθετών, η διεξαγωγή συναρπαστικών εκδηλώσεων και συζητήσεων σχετικά με το κόσμο του animation. Για την υλοποίηση και την προώθηση όλων των δραστηριοτήτων του φεστιβάλ θεωρείται αναγκαία η χρηματική ενίσχυση του. Η συνεχής υποστήριξη του φεστιβάλ εξασφαλίζει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα και την υψηλή ποιότητα του. Αυτή τη φορά το Be there! Corfu Animation Festival προσκαλεί μέσω της πλατφόρμας indiegogo όλους τους φίλους του φεστιβάλ και του animation να συνδράμουν ενεργά στη προσπάθεια ενίσχυσης όλων των λειτουργιών του, και να λάβουν μέρος στη διαδικασία ίδρυσης και διαμόρφωσης του φεστιβάλ.

Παράταση προθεσμίας υποβολής ταινιών για την 6η έκδοση του Be there!

Νέα ημερομηνία στις 31 Δεκεμβρίου 2016 για την υποβολή των ταινιών animation που επιθυμούν να διαγωνισθούν στην επερχόμενη 6η έκδοση του Be there! Η παράταση της προθεσμίας υποβολής των ταινιών αφορά και τα τέσσερα διαγωνιστικά τμήματα του φεστιβάλ (ταινίες μικρού μήκους, φοιτητικές ταινίες μικρού μήκους, μεγάλου μήκους καθώς και το νέο διαγωνιστικό τμήμα ταινίες μικρού μήκους για παιδιά). Σε περίπτωση που δεν προλάβατε, τώρα είναι η ευκαιρία να δράσετε! Το φεστιβάλ αναμένει να υποδεχθεί εσάς και τις δημιουργίες σας.
To Be there! Corfu Animation Festival είναι διεθνές διαγωνιστικό φεστιβάλ animation το οποίο διεξάγεται σε ετήσια βάση από το 2011 στην πόλη της Κέρκυρας από την μη κερδοσκοπική εταιρεία ANIMATE CORFU. Αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ animation στην Ελλάδα που εγκαινίασε διαγωνιστικό τμήμα ταινιών μεγάλου μήκους στο πρόγραμμά του, σε συνδυασμό με τα 2 υπόλοιπα διαγωνιστικά τμήματα (μικρού μήκους – φοιτητικές ταινίες animation). Έχει σταθερή συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, ενώ έχει συνεργαστεί με την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, τον Δήμο Κέρκυρας και θεσμικούς φορείς όπως το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, την Πρεσβεία της Τσεχίας, την Πρεσβεία της Πολωνίας, την Πρεσβεία του Ισραήλ και την Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα. Έχει φιλοξενήσει καλλιτέχνες βραβευμένους με βραβείο Oscar και Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών, ενώ έχει φιλοξενηθεί στο Ίδρυμα Μιχ. Κακογιάννης, τον χώρο εκδηλώσεων Ιανός στην Αθήνα, και το Γαλλικό Ινστιτούτο (Αθήνα και Θεσσαλονίκη). Για την περίοδο 2015-16 έχει λάβει την πανευρωπαϊκή διάκριση EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe).

You may also like...