Φεστιβάλ χορωδιών στο αμφιθέατρο της Ασπροβάλτας

O O.Π.Α.Π δήμου Βόλβης με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων της μουσικής σχόλης δήμου Βόλβης διοργανώνει τη Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 και ώρα 20:30 φεστιβάλ χορωδιών στο αμφιθέατρο της Ασπροβάλτας.
την εκδήλωση θα λάβουν μέρος τα μουσικά σχήματα της σχολής, οι χορωδίες του δήμου καθώς και φιλοξενούμενες χορωδίες.
Μια πρωτοβουλία μερικών ανθρώπων της μουσικής και φυσικά υπό την αιγίδα του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής.
Στο χώρου του Λυκείου της Ασπροβάλτας σχεδόν κάθε βράδυ από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου ενώ στις 26 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο της παραλίας, άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική προσφέρουν αφιλοκερδώς μελωδικές στιγμές για όλους .Να τονίσουμε ότι η είσοδος είναι δωρεάν.
Και η νύχτα γέμισε μελωδίες … υπέροχη ατμόσφαιρα στην βραδιά του Φεστιβάλ χορωδιών στο αμφιθέατρο της Ασπροβάλτας.
Υπό την αιγίδα του Ο.Π.Α.Π. «δημιουργήθηκε» μια ονειρική βραδιά, μια μαγευτική περιπλάνηση στους «δρόμους της μουσικής». Στο φεστιβάλ χορωδιών πήραν μέρος, η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Τούμπας, η Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Πυλαίας, η Γυναικεία – Νεανική Χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης & Γυναικεία Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Μ.Αλέξανδρος Σταυρού, η Μικτή χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης και η Παιδική Χορωδία Δήμου Βόλβης.
Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος Ο.Π.Α.Π. κος. Βασιλάκης Δημήτρης και παρευρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος και αντιπρόεδρος ΟΚΠΑΠ κα. Μαρία Χατζή και η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρία Ζαφειρίου.
Την Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Τούμπας και την Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Πυλαίας διεύθυνε η κα. Ελεονώρα Καλαιτζίδου – Γλυκίδου και στο πιάνο συνόδευε η κα. Έφη Ψωμαδέλλη.
Την Γυναικεία – Νεανική Χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης & Γυναικεία Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Μ.Αλέξανδρος Σταυρού και την Παιδική Χορωδία Δήμου Βόλβης διεύθυνε η κα. Μαρία Κουβακλή και στο πιάνο, το μπουζούκι και την Κιθάρα συνόδεψαν μαθητές της δημοτικής σχολής.
Την Μικτή χορωδία Μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης διεύθυνε ο κος. Καραμάνης Σταύρος και στο πιάνο συνόδεψε ο καθηγητής πιάνου και θεωρητικών της μουσικής Σχολής Δήμου Βόλβης και μαέστρος κος. Κεχαίδης Γεώργιος.
Μια πραγματικά πολύ όμορφη εκδήλωση σε μια ζεστή και χαλαρή βραδιά. Πολύ καλή δουλειά από τους ερμηνευτές αλλά φυσικά και από τους δασκάλους τους. Ο χώρος του αμφιθεάτρου γέμισε από τη μαγεία της μουσικής γιατί η μουσική είναι η πιο δυνατή μορφή μαγείας και ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας κι ένα τραγούδι είναι μια ιστορία για την ψυχή.

 Περισσότερες πληροφορίες: www.dimosvolvis.gr

You may also like...