Φεστιβάλ Χειροποίητων στη Λάρισα

e0a38d3c2e27dc601c8c94084ee087bd_XLΤο Χρωματοσκόπιο και η Ένωση Χειροτεχνών Καλλιτεχνών σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λάρισας επιστρέφει και διοργανώνει στο Θέατρο ΟΥΗΛ το Handmade Festival (Φεστιβάλ Χειροποίητων). Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, η τεράστια αγορά χειροποίητων αντικειμένων και δώρων, τα δωρεάν εργαστήρια κατασκευών για ενήλικες και παιδιά, η μουσική και η ανταλλαγή ρούχων και αξεσουάρ θα βρίσκονται στη καρδιά του κέντρου της πόλης .
Σαράντα εκθέτες από όλη την Ελλάδα με φρέσκιες χειμωνιάτικες ιδέες μόδας, διακόσμησης και περιποίησης θα βρίσκονται για δύο μέρες στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ.
Οι επισκέπτες τον κόσμο της χειροποίητης κουλτούρας και τέχνης μέσα από δεκάδες χειροποίητα μικροαντικείμενα, δώρα, χειροποίητα παιδικά παιχνίδια, teepees, στολίδια, νέες κολεξιόν ρούχων, φωτιστικά, ξυλόγλυπτα, κοσμήματα, καλλυντικά, τσάντες, γλυκά, κεραμικά, βινύλια, συνθέσεις φυτών, χειροποίητα γλαστράκια και άλλα πολλά. Μία ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει από κοντά και να διαλέξει ανάμεσα σε προϊόντα ποιοτικά ανώτερα αλλά και σχεδιασμένα με μοναδικό και φρέσκο στυλ.
Καλούνται επίσης, οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Λάρισας, του νομού και όχι μόνο, να γνωρίσουν νέους προμηθευτές οι οποίοι έχουν τον τρόπο να ανανεώσουν αισθητικά και εμπορικά την επιχείρησή τους.
Όλες οι υπηρεσίες προς τα μέλη και τον κόσμο διατίθενται εντελώς δωρεάν.
e-mail : chromatoscopio@gmail.com
τηλ. επικοινωνίας 6947 294 450

 

You may also like...