Φεστιβάλ Τουρισμού

Για τρίτη χρονιά, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει το «Φεστιβάλ Τουρισμού» με σκοπό να γνωρίσουν οι επισκέπτες προορισμούς της Ελλάδας και να επιλέξουν τον τόπο των φετινών τους διακοπών. Στη διοργάνωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, Οργανισμοί Τουριστικής Προβολής δήμων και περιοχών και άλλοι τουριστικοί φορείς.Το 3ο φεστιβάλ τουρισμού θα πραγματοποιηθεί, έπειτα από συνεννόηση με τον δήμο Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, από την Παρασκευή 26 μέχρι και την Κυριακή 28 Μαΐου. Συνδιοργανωτές θα είναι για μία ακόμη χρονιά, το υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, «το Επιμελητήριο μας θα μείνει πιστό για μία ακόμη χρονιά στη δέσμευση του να διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις, που συμβάλουν στην ανάδειξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού, αλλά ταυτόχρονα να βοηθά τους πολίτες να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα, μέσα από εκδηλώσεις για όλες τις επιλογές που έχουν σχέση με τις διακοπές και τις εκδρομές τους στη χώρα».

Παράλληλα με τα ενημερωτικά περίπτερα που θα λειτουργήσουν, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με συγκροτήματα και καλλιτεχνικά σχήματα «με στόχο, τις ημέρες εκείνες να δημιουργήσουμε έναν χώρο ζωντανής πολιτιστικής δημιουργίας στο κέντρο της πόλης», προσθέτει ο β’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Τουρισμού, Κλεόβουλος Θεοτόκης.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Μακεδονία» την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

You may also like...