Φεστιβάλ «Ταλλαία» στο Μυλοπόταμο Κρήτης

thumb_95015-arxeio-pro-episkopisisΜε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων οργανώνεται και φέτος τον πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» στον Δήμο Μυλοποτάμου.
Το φεστιβάλ «Ταλλαία»  έχει καταξιωθεί όχι μόνο στον Μυλοπόταμο και στο Ρέθυμνο αλλά  και σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ξεκίνησε το έτος 2000 και εξελίχθηκε σε μια πολυσύνθετη διοργάνωση με δικές της παραγωγές και πρωτότυπες εκδηλώσεις.
Με αφορμή τα  15 χρόνια διοργανώσεων – μοναδική χρονιά που δεν διοργανώθηκε ήταν το 2011 – φέτος  το φεστιβάλ είναι  αφιερωμένο  κυρίως στην ανάδειξη  του καλλιτεχνικού δυναμικού του Μυλοποτάμου που δραστηριοποιείται, ερμηνεύει και εκφράζεται δημιουργικά σε όλους τους καλλιτεχνικούς τομείς.
Έτσι το Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου, μετά την θριαμβευτική διάκριση του με τέσσερα βραβεία στο 32ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας, συμμετέχει στα «Ταλλαία 2016» και με τις 4 σκηνές του κάνοντας μάλιστα την πρώτη παραγωγή της Παιδικής Σκηνής. Παράλληλα σε ένα πρωτότυπο σερί θεατρικών παραστάσεων στο φεστιβάλ δίδουν το παρών τα Budalia της Δημιουργικής Ομάδας Μαργαριτών και οι θεατρικές ομάδες των χωριών Γαράζο, Ζωνιανά, Αγίου Μάμα και Αχλαδέ.
Επίσης στο πρόγραμμα συμμετέχουν με τις δικές τους παραγωγές οι Μυλοποταμίτες ηθοποιοί Κατερίνα Δαμβόγλου και Βαγγέλης Λιοδάκης, οι οποίοι παρουσιάζουν δύο εξαιρετικές παραστάσεις.
Ακολούθως περισσότεροι από 30 ζωγράφοι, Αγιογράφοι, γλύπτες, και χαράκτες αναδεικνύουν τη σπουδαία σύγχρονη παραγωγή των Μυλοποταμιτών στις εικαστικές τέχνες σε μια μεγάλη έκθεση ενώ οι διεθνώς καταξιωμένοι και πολυβραβευμένοι Μυλοποταμίτες καλλιτέχνες φωτογράφοι EFIAP Μιχάλης Νικηφοράκης και AFIAP Γιώργης Παπαδάκης επισφραγίζουν και φέτος με τη δουλειά τους τον φεστιβαλικό θεσμό.
Από την πλευρά τους οι καταξιωμένοι χοροδιδάσκαλοι Στέλιος Πατελάρος και Ζωή Φλουρή ανέλαβαν με μια πλειάδα χορευτών της περιοχής να «χορέψουν με την ιστορία» ενώ τα μεγαλύτερα ονόματα της παραδοσιακής μουσικής και του τραγουδιού που κατάγονται από τον Μυλοπόταμο θα δώσουν το παρόν σε μια μεγάλη ομαδική συναυλία, η οποία αναμένεται να αφήσει εποχή!
Τέλος με μια ξεχωριστή μουσική παραγωγή, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται να συμπληρώσει και να δώσει το στίγμα της σπουδαιότητας της διοργάνωσης με το λαμπρό του όνομα και την μοναδικότητα της καλλιτεχνικής του σφραγίδας.
Έτσι για πρώτη φορά σε ένα ενιαίο φεστιβάλ, αναδεικνύεται το σύνολο της καλλιτεχνικής παραγωγής του Μυλοποτάμου, μιας περιοχής, που αποδεικνύει μέσα από τα ταλέντα της, ότι έχει μπει σε μια νέα τροχιά, αλλάζει και ανοίγεται σε όλα τα πεδία της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Η φετινή αφίσα του φεστιβάλ φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά για τα «Ταλλαία 2016» από τον Πανελλήνιου φήμης σκιτσογράφο Παναγιώτη Γιάκα.
Το φεστιβάλ «Ταλλαία 2016» διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και την συνεργασία των πολιτιστικών φορέων και των Τοπικών Κοινοτήτων των χωριών που φιλοξενούν τις εκδηλώσεις του προγράμματος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Τετάρτη 6 Ιουλίου Γαράζο, Δευτέρα 11 Ιουλίου Κρυονέρι, Τρίτη 12 Ιουλίου Δαμαβόλου, Τετάρτη 13 Ιουλίου Αγγελιανά: Μολιέρου «Κατά Φαντασίαν Ασθενής» από την Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου. Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Παρασκευή 8 Ιουλίου Εξάντης & Σάββατο 9 Ιουλίου Μαργαρίτες: Κ.Δαμβόγλου «Αγγελική» από τους Killing The Fly. Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Κυριακή 10 Ιουλίου Δαφνέδες : Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας AFIAP Γιώργη Παπαδάκη Ώρα: 10 π.μ. στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο. Λειτουργία Έκθεσης καθημερινά κατά τις ώρες 17:00 – 21:00 έως 19 Ιουλίου. Είσοδος Ελεύθερη.
Παρασκευή 15 – Δευτέρα 18 Ιουλίου Δαφνέδες: Δωρεάν Σεμινάριο Φωτογραφίας με τους EFIAP Μιχάλη Νικηφοράκη και AFIAP Γιώργη Παπαδάκη. Ώρες 10:00 – 14:00.
Δευτέρα 25 Ιουλίου Μελιδόνι: Εγκαίνια 2ης Έκθεσης Μυλοποταμιτών Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών. Ώρα 8μ.μ. στην Αποθήκη Πολιτισμού. Λειτουργία Έκθεσης καθημερινά κατά τις ώρες 17:00 – 21:00 έως 5 Αυγούστου. Είσοδος Ελεύθερη.
Παρασκευή 29 Ιουλίου Αχλαδές, Σάββατο 30 Ιουλίου Αξός, Κυριακή 31 Ιουλίου Σκεπαστή, Σάββατο 6 Αυγούστου Αγρίδια, Κυριακή 7 Αυγούστου Πάνορμο: Α.Σ.Εξυπερύ / Διασκευή Τίτου Λίτινα «Ο Μικρός Πρίγκιπας έφτασε στην Κρήτη» από την Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου. Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Δευτέρα 1 Αυγούστου Σπήλαιο Μελιδονίου: Συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων “Τα δέντρα διηγούνται». Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος 5 Ευρώ. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα προβολής του γεωπάρκου του Ψηλορείτη.
Παρασκευή 5 Αυγούστου Χώνος: «Χορεύοντας με την Ιστορία» Μουσικοχορευτική – Διαδραστική παράσταση παραδοσιακών χορών από τον Σύλλογο «Τ’ Αόρι». Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Τετάρτη 10 Αυγούστου Ρουμελή & Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου Άγιος Μάμας: “Με χαλούμι και Τσικουδιά» – Παράσταση με Κρητικά και Κυπριακά παραμύθια από «Το θέατρο του Παπουτσιού πάνω στο δέντρο». Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου Πέραμα: Συναυλία Μυλοποταμιτών Καλλιτεχνών Παραδοσιακής Μουσικής. Ανοιχτό Θέατρο Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Σάββατο 1 – Κυριακή 9 Οκτωβρίου Πέραμα: «Φεστιβάλ Θεάτρου». Όλες οι θεατρικές ομάδες του Μυλοποτάμου αναδεικνύουν την δυναμική τους παρουσία! Κάθε βράδυ στις 9 στο Στέκι Περάματος. Θα λειτουργεί έκθεση υλικού των θεατρικών ομάδων. Είσοδος Ελεύθερη.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ
1-7 Ιουλίου Χώνος: «Αγιοκυριακάτικες Εκδηλώσεις 2016» – Πρόγραμμα πολιτιστικών και Αθλητικών Εκδηλώσεων. Είσοδος Ελεύθερη.
26 & 27 Ιουλίου Άγιος Μάμας: Μ. Μπαλαμούτσου «Όνειρο – Κρήτης» από το Θεατρικό Εργαστήρι Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Μάμας» Ώρα 9μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Τετάρτη 27 Ιουλίου Ανοιχτό Θέατρο Περάματος & Πέμπτη 28 Ιουλίου Ανοιχτό Θέατρο Ζωνιανών: Θεατρική Παράσταση «Αριστοφανειάδα» από το ΔΗΠΕΘΕΚ. Είσοδος 8 & 10 Ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.
12-13-14 Αυγούστου Πέραμα: «Γη Μυλοποτάμου» – Έκθεση τουριστικής και πολιτιστικής προβολής.
13 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Ζωνιανών: Μ. Μανιά «Άντε και περαστικά σας» από την Θεατρική Ομάδα Ζωνιανών. Ώρα 9μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
15 & 16 Αυγούστου: Κ. Γιαχάλη «Τι θα κάνουμε με τον Αντώνη;» από την Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου. Ώρα 9:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
17 Αυγούστου Γαράζο: 28η Παγκρήτια Γιορτή Κίτρου, Διαδραστική εκδήλωση με Παρασκευή τούρτας – γίγα με κίτρο και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
Κυριακή 21 Αυγούστου Λιβάδια: Η Στράτα του Ψηλορείτη. Ημερήσια διαδραστική εκδήλωση στην Κορυφή του Ψηλορείτη και στον Λάκκο Μυγιερού. Είσοδος Ελεύθερη.
21-26 Αυγούστου Μαργαρίτες: 20 χρόνια BUDALIA! Ώρα 9:30μ.μ. Είσοδος 8 Ευρώ.
27, 28 & 29 Αυγούστου Αχλαδές: Β.Τσιντάρη – Μ. Δαφνομήλη «Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλαδέ. Ώρα 9μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη.
2-3 Σεπτεμβρίου Άγιος Μάμας : Πρόγραμμα Θρησκευτικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.
0
0
Συντάκτης: Newsroom CretePlus.gr
TAGS:Δήμος ΡεθύμνουΕκδηλώσειςΗράκλειοΚοινωνίαΚρήτηΠολιτισμόςΠολιτιστικές ΕκδηλώσειςΡέθυμνο
Σχόλια
comments powered by Disqus
Αν θέλεις το πρόβλημα σου να ακουστεί, αν τα “στραβά και τα ανάποδα” που βλέπεις γύρω σου σε κάνουν να δυσανασχετείς, τότε…

Γίνε εσύ ο ρεπορτερ του CretePlus.gr.

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο αποθήκευσε τους αριθμούς μας και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμα σου και δες το να ανεβαίνει άμεσα με εμάς αιχμή για την επίλυση του.

reporter@creteplus.gr 6973045335.

Δες το άρθρο σου στα “δικά σας ρεπορτάζ”

Ειδήσεις Κρήτη

Έρχεται το Φεστιβάλ Ταλλαία στον Μυλοπόταμο (pics)
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων οργανώνεται και φέτος τον πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταλλαία» στον Δήμο Μυλοποτάμου.
Κρήτη | 29/06/16 – 08:09
To «ευχαριστω» στο Λευτέρη Κοπάση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Ο.Α.Κ. Α.Ε., κατά τη διάρκεια eκ. Γενικής Συνέλευσης τίμησε και απένειμε ένα συμβολικό δώρο στον συνάδελφο και…
Κρήτη | 28/06/16 – 23:59
Στα δικαστήρια ξανά οι δήμοι Κανδάνου – Σελίνου και Κισσάμου…
Στα δικαστήρια για μια ακόμη φορά βρέθηκαν οι δήμοι Κανδάνου Σελίνου και Κισάμου με αφορμή τα αμφισβητούμενα μεταξύ τους όρια σε ότι αφορά το Ελαφονήσι.
Κρήτη | 28/06/16 – 19:41
Απατεώνας μάνατζερ εξαπάτησε Ιταλό παίκτη με συμβόλαιο…
Θύμα απάτης από Ισπανό μάνατζερ έπεσε Ιταλός ποδοσφαιριστής. Του υποσχέθηκαν συμβόλαιο σε ομάδα της Κρήτης, αποσπώντας του χιλιάδες ευρώ!
Κρήτη | 28/06/16 – 18:10
Μυστήριο με την εξαφάνιση καπετάνιου στα ανοικτά της…
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη ενός σκάφους στην περιοχή της Κρήτης
Κρήτη | 28/06/16 – 17:01
Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Θέρισο Χανίων
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι στην περιοχή Θέρισο Χανίων.
Κρήτη | 28/06/16 – 16:50
Ορκίστηκε ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής της Οργανικής…
Ορκίστηκε σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι, στην κεντρική υπηρεσία της 7ης ΥΠΕ Κρήτης ο νέος Αναπληρωτής Διοικητής της Οργανικής Μονάδας ΓΝ-ΚΥ Σητείας, του ΓΝ Λασιθίου, κ.…
Κρήτη | 28/06/16 – 15:40
Έριχνε δηλητηριασμένα δολώματα και τον εντόπισε η Κρητική…
Η δημιουργία της «Κρητικής Ομάδας Σκύλων Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων» είναι γεγονός και σημείωσε ήδη την πρώτη της μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 24 Ιουνίου…
Κρήτη | 28/06/16 – 13:18
Ι. Στεφανάκης: Επιδιώκει την τήρηση των δεσμεύσεων του…
Την εκπόνηση και ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων υποδομών που θα διασφαλίζουν την ολική ύδρευση και άρδευση του Οροπεδίου Λασιθίου από το φράγμα Αποσελέμη, ζήτησε…
Κρήτη | 28/06/16 – 13:11
Περιπλανηθείτε στο Φαράγγι της Σαμαριάς μέσα από ένα…
Εντυπωσιακά πλάνα από την εκδρομή του ΄΄Προπατώ στην Κρήτη” που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2016 με συνδιοργανωτή τον Σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου.
Κρήτη | 28/06/16 – 12:59
Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια περνώντας…
Δύο γυναίκες και δύο άνδρες πιάστηκαν επ αυτοφόρω στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντάκης του Ηρακλείου, οι οποίοι προσπάθησαν περάσουν από το αεροπλάνο Ν. Καζαντζάκη, με πλαστά…
Κρήτη | 28/06/16 – 12:56
Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της μητέρας του συντρόφου…
Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύντροφο Αλέκο Μαρινάκη και την οικογένεια του, για το θάνατο της μητέρας του Μαρίας.
Κρήτη | 28/06/16 – 12:19
Έχασε την μάχη με την ζωή ο 60χρονος οικοδόμος που εκανε…
Μια σκαλωσιά, λίγη αστάθεια και μια βουτιά στο κενό, εφεραν στο νοσοκομείο τον ατυχο οικοδόμο απο τα Χανιά ο οποίος έχασε τελικά την μάχη με την ζωή
Κρήτη | 28/06/16 – 12:08
41η γιορτή «Κρασιού Δαφνών» με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας…
Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου ο πολιτιστικός σύλλογος Δαφνών οργανώνει τη 41η γιορτή «Κρασιού Δαφνών» από 1η Ιουλίου έως 10 Ιουλίου 2016 με ελεύθερη…
Κρήτη | 28/06/16 – 11:29
«Εφυγε» ο Γιάννης Σαμψών ακολουθώντας τη…σύζυγο για…
Ο Γιάννης Σαμψών, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος για την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, «έφυγε» από τη ζωή.
Κρήτη | 28/06/16 – 11:13
Κρήτη: Σήμα κινδύνου από αεροσκάφος με πρόβλημα στα υδραυλικά…
Συναγερμός σήμανε χθες τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο των Χανίων, όταν ο πιλότος αεροσκάφους των Ισπανικών αερογραμμών που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαδρίτη – Σαντορίνη…
Κρήτη | 28/06/16 – 01:05
Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές την Τρίτη
Γενικά αίθριος ο καιρός την Τρίτη. Πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα.
Κρήτη | 28/06/16 – 00:07
Δημοπρατούνται οι δύο νεες γεωτρήσεις Μυλωνιανών
Δημοπρατούνται οι δύο νέες γεωτρήσεις Μυλωνιανών από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε.
Κρήτη | 27/06/16 – 21:13
Νέα οντισιόν για το σήριαλ του Θ. Παπαδουλάκη που γυρίζεται…
Νέα οντισιόν ξεκινά από σήμερα η Indigo View και η ομάδα παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς “Η λέξη που δεν λες”.
Κρήτη | 27/06/16 – 19:51
Αιτούνται ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…
Ειδική συνεδρίαση για τα αθλητικά ζητήματα ζητούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Ρεθύμνου.
Κρήτη | 27/06/16 – 19:28
Επαίνους για την Κρήτη και ευχαριστίες απο τον Οικουμενικό…
Με επαίνους για την Κρήτη και ευχαριστίες αναχώρησαν σήμερα από τα Χανιά ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι Προκαθήμενοι των Εκκλησιών-Δήλωση Περιφερειάρχη Κρήτης…
Κρήτη | 27/06/16 – 17:23
Αυτοψία του Δημάρχου Χανίων στο έργο οδοποιίας στην οδό…
Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες οδοποιίας στην οδό Ζυμβρακάκηδων από την οδό Εφ. Πολεμιστών έως τη συμβολή της με την οδό Αν. Γογονή.
Κρήτη | 27/06/16 – 14:39
Κάντε δικά σας τα παπούτσια του καλοκαιριού μέσα από…
Είναι ένα από τα πιο μοδάτα παπούτσια του καλοκαιριού και μπορεί να γίνουν δικά σας, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό!
Κρήτη | 27/06/16 – 14:24
Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»…
Χθες (26.06.2016), Κυριακή των Αγίων Πάντων, γιορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».
Κρήτη | 27/06/16 – 13:07
Κραυγή αγωνίας για τρομοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα-…
Με ηχηρές απουσίες αλλά με σαφές μήνυμα ενότητας και στίγμα παρουσίας στα σύγχρονα προβλήματα του ανθρώπου ολοκληρώθηκε η Πανορθόδοξη Σύνοδος που πραγματοποιήθηκε…
Κρήτη | 27/06/16 – 12:44
Η επένδυση στη Μονή Τοπλού και οι επιπτώσεις από το Brexit…
Σε στάση αναμονής για να διαπιστώσει τις ευρύτερες επιπτώσεις του Brexit στη δραστηριότητα, το επενδυτικό τους πρόγραμμα και γενικότερα τις κατευθυντήριες γραμμές για…
Κρήτη | 27/06/16 – 11:01
Στις 4 Ιουλίου ξεκινά η έκθεση της 7ης ομάδας Εικαστικών…
Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Εικαστικά Αποτυπώματα» της 7ης ομάδας.
Κρήτη | 27/06/16 – 00:03
Στις 28 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Οικοδόμων…
Την Τρίτη 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Οικοδόμων και συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανίων στο Ε.Κ. Χανίων στις 8.00 το βράδυ.
Κρήτη | 26/06/16 – 23:02
Άλλοι αστυνομικοί από το Ηράκλειο έμεναν σε…πλοίο και…
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σχέδιο ασφαλείας της τοπικής ΕΛΑΣ για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη.
Κρήτη | 26/06/16 – 21:32
Χρυσή η Χανιώτισσα Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη στο άλμα επί κοντώ…
Το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα η Χανιώτισσα Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη.
Κρήτη | 26/06/16 – 20:37
Μήνυμα ενότητας των Ορθόδοξων Εκκλησιών έστειλε ο Οικουμενικός…
Μήνυμα ενότητας των Ορθοδόξων Εκκλησιών έστειλε για μία ακόμα φορά από τα Χανιά ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Ιερό Ναό…
Κρήτη | 26/06/16 – 19:08
Οικογενειακή υπόθεση… – Συνελήφθησαν πατέρας και γιος…
Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίχθηκε η σύλληψη για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ρέθυμνο, καθώς αστυνομικοί συνέλαβαν πατέρα και γιο.
Κρήτη | 26/06/16 – 17:56
Συμμετοχή Δημάρχου Πλατανιά Ιωάννη Μαλανδράκη στη Συνεδρίαση…
Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης, θα απουσιάζει από τον Δήμο την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Ιουνίου.
Κρήτη | 26/06/16 – 16:26
Κρητική λύρα, τσικουδιά και «δελφινάκια»
«Οι Χανιώτες στ’ άρματα. Οι Ρεθυμνιώτες στα γράμματα και οι Καστρινοί (Ηρακλειώτες) για το ποτήρι», λένε στην Κρήτη.
Κρήτη | 26/06/16 – 16:00
Έφυγαν απο την Ευρώπη, αλλά όχι απο.. την Κρήτη- Ασκήσεις…
Μπορεί οι Βρετανοί να είναι πλέον εκτός Ευρώπης, μετά το δημοψήφισμα, αλλά το Βρετανικό Ναυτικό συνεχίζει τις ασκήσεις του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα… στην Κρήτη.
Κρήτη | 26/06/16 – 15:32
Ιεράπετρα: Κινδύνεψε να πνιγεί γιατί οι κάτοικοι την…
Το πρωι της Κυριακής, μια 75χρονη που παραθέριζε στην Ιεράπετρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, κόντεψε να πνιγεί την ώρα που έκανε το πρωινό της μπάνιο στη θάλασσα.…
Κρήτη | 26/06/16 – 15:08
Συνέχεια ξεναγήσεων δημοσιογράφων της Αγίας και Μεγάλης…
Συνεχίστηκαν στο τέλος της εβδομάδος που διανύσαμε οι ξεναγήσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά στο περιθώριο των εργασιών της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου.
Κρήτη | 26/06/16 – 14:25
Μανώλης Συντυχάκης: Φόρο τιμής στους 62 Μάρτυρες που προτίμησαν…
Ο βουλευτής Ηρακλείου Μ. Συντυχάκης, επικεφαλής κλιμακίου του ΚΚΕ αποτελούμενο από τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ. Ηρακλείου και Μαλεβυζίου, Κοκοσάλη-Σαλούστρου Μαρία…
Κρήτη | 26/06/16 – 13:54
Τελέσθηκε το τιμητικό μνημόσυνο των 62 Μαρτύρων παρουσία…
Μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των 62 Μαρτύρων που εκτελέστηκαν την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής τελέστηκε σήμερα το πρωί στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων στο…
Κρήτη | 26/06/16 – 13:46
Στο 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων ο Λευτέρης…
Στο 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Συλλόγων Σαρακατσαναίων που διοργανώνει στα λιβάδια του Περτουλίου η Πανελληνία Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων βρίσκεται ο Γραμματέας…
Κρήτη | 26/06/16 – 13:09
Παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της Κρήτης σε πρωτογενή…
Στις εργασίες του Διεθνούς Φόρουμ με θέμα «Global Production Capacity and Business cooperation», που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Hubei στην πόλη Wuhan στην Κίνα, συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης…
Κρήτη | 26/06/16 – 12:27
Το φοβούνται και οι …καρχαρίες – Τι λένε οι επιστήμονες…
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των επαγγελματιών αλιέων και στην Κρήτη μετά την εμφάνιση των λεοντόψαρων στις θάλασσες της Ρόδου.
Κρήτη | 26/06/16 – 11:52
Η επιβλητική πυραμίδα που είναι ορατή από την Κρήτη -…
Θαύμα της φύσης, έργο ανθρώπων ή έργο κάποιας ανώτερης διάνοιας; Τι είναι το περίφημο «φαινόμενο της πυραμίδας»; Σιωπηλή, αινιγματική, αρμονική, η Πυραμίδα του Ταΰγετου,…
Κρήτη | 26/06/16 – 11:50
«Ο κρητικός στον Αγώνα» – Στο Ρέθυμνο το 8ο συνέδριο του…
«Ο κρητικός στον Αγώνα» θα είναι το θέμα του 8ου συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου στο Ρέθυμνο.
Κρήτη | 26/06/16 – 11:48
Όταν τραγουδά ένας Κρητικός Πατριάρχης (vid)
Στα Χορευτιανά Κισσάμου διοργανώθηκε ένα τραπέζι προς τιμήν του Μακαριοτάτου Πάπα και πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.Θεοδώρου Β΄όπου και ο τοπος καταγωγή του!
Κρήτη | 26/06/16 – 11:17
Αρχές Ιουλίου ξεκινά το Μεσογειακό Φεστιβάλ Σητείας
Τρεις μέρες, 1,2 και 3 Ιουλίου θα διαρκέσει το Μεσογειακό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Σητεία.
Κρήτη | 26/06/16 – 11:10
«Μεγάλες τομές της Παγκόσμιας Ιστορίας» – Εκδήλωση στα…
Σήμερα στις 7.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα Ρούστικα Ρεθύμνου εκδήλωση με θέμα: «Μεγάλες τομές της Παγκόσμιας Ιστορίας».
Κρήτη | 26/06/16 – 10:03
Κάντε δικά σας τα παπούτσια του καλοκαιριού μέσα από…
Είναι ένα από τα πιο μοδάτα παπούτσια του καλοκαιριού και μπορεί να γίνουν δικά σας, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό!
Κρήτη | 26/06/16 – 09:36
Περιπλανηθείτε στους πανέμορφους καταρράκτες της Κρήτης……
Στο έντονο ανάγλυφο της Κρήτης, τα ποτάμια, κατά την πορεία τους μέσα στα φαράγγια, συναντούν μεγάλα ρήγματα και απόκρημνες καταβάσεις, δημιουργώντας εκατοντάδες μικρούς…
Κρήτη | 26/06/16 – 08:41
Τιμούν τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας
Σήμερα θα πραγματοποιηθούν σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο και Λασίθι εκδηλώσεις υπέρ των αποστράτων αστυνομικών.
Κρήτη | 26/06/16 – 08:08
Δείτε όλες τις ειδήσεις σήμερα Δείτε όλες τις ειδήσεις της κατηγορίας “Κρήτη” Όλες οι ειδήσεις σήμερα Ροή Ειδήσεων
H Aegean δεν πετάει….προς Κωνσταντινούπολη μετά το μακελειό στο Ατατούρκ- Aνακοίνωση
Ελλάδα 08:45
H Aegean δεν πετάει….προς Κωνσταντινούπολη μετά το μακελειό…

Σεμινάριο takwondo itf για μικρούς και μεγάλους αθλητές από το Gerontis Fighters (pics)
Ηράκλειο 08:39
Σεμινάριο takwondo itf για μικρούς και μεγάλους αθλητές από…

Τη δυνατότητα διαμόρφωσης νότιου άξονα συζήτησαν Τσίπρας και Ρέντσι
Ελλάδα 08:37
Τη δυνατότητα διαμόρφωσης νότιου άξονα συζήτησαν Τσίπρας…

Σήμερα τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας «Χαλκιαδάκης ΑΕ» στο Ηράκλειο!
Ηράκλειο 08:30
Σήμερα τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας…

Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να οδηγήσουμε την Ε.Ε. σε νέα περίοδο
Ελλάδα 08:29
Μητσοτάκης: Υποχρέωσή μας να οδηγήσουμε την Ε.Ε. σε νέα…

Βρετανία: Στις 9 Σεπτεμβρίου ανακοινώνεται ο διάδοχος του Κάμερον
Διεθνή 08:22
Βρετανία: Στις 9 Σεπτεμβρίου ανακοινώνεται ο διάδοχος του…

Λαφαζάνης: Εχουν λυσσάξει να βρουν τον Βρετανό Τσίπρα – Για να μετατρέψει το Brexit σε Bremain
Ελλάδα 08:20
Λαφαζάνης: Εχουν λυσσάξει να βρουν τον Βρετανό Τσίπρα -…

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στην πρώτη της Εξεταστικής για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ
Πολιτική 08:14
Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στην πρώτη της Εξεταστικής για δάνεια…

Έρχεται το Φεστιβάλ Ταλλαία στον Μυλοπόταμο (pics)
Κρήτη 08:09
Έρχεται το Φεστιβάλ Ταλλαία στον Μυλοπόταμο (pics)

Η Βρετανία πλήττεται, η Ευρώπη ανησυχεί, η Ελλάδα βαυκαλίζεται
Διεθνή 08:06
Η Βρετανία πλήττεται, η Ευρώπη ανησυχεί, η Ελλάδα βαυκαλίζεται

Ευθύνες στη Δύση καταλογίζει ο Ερντογάν -Το ISIS δείχνει ο Τούρκος πρωθυπουργός
Διεθνή 08:03
Ευθύνες στη Δύση καταλογίζει ο Ερντογάν -Το ISIS δείχνει…

Από το «δόγμα ΣΥΡΙΖΑ» στο «δόγμα Podemos»
Διεθνή 08:00
Από το «δόγμα ΣΥΡΙΖΑ» στο «δόγμα Podemos»

Τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρομιο Ατατούρκ: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες (vids)
Διεθνή 07:03
Τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρομιο Ατατούρκ: Δεκάδες…

Η Στικούδη πήγε… σχεδόν γυμνή στα MAD VMA 2016! (pic)
Sugar 00:30
Η Στικούδη πήγε… σχεδόν γυμνή στα MAD VMA 2016! (pic)

X Factor: Καυτές εμφανίσεις από Τάμτα και Ευαγγελία Αραβανή!
Sugar 00:23
X Factor: Καυτές εμφανίσεις από Τάμτα και Ευαγγελία Αραβανή!

Το Creta Maris Beach Resort στα 50 καλύτερα All-Inclusive του κόσμου
Τουρισμός 00:08
Το Creta Maris Beach Resort στα 50 καλύτερα All-Inclusive του κόσμου

Οι πρώτες εικόνες μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπουλης
Διεθνή 00:05
Οι πρώτες εικόνες μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο της…

Πάτησε Ελλάδα ο Ιμπάρμπο!
Αθλητικά 00:00
Πάτησε Ελλάδα ο Ιμπάρμπο!

To «ευχαριστω» στο Λευτέρη Κοπάση
Κρήτη 23:59
To «ευχαριστω» στο Λευτέρη Κοπάση

Ένοχοι οι 25 στη δίκη για τα πλαστά διπλώματα- Οι ποινές που ανακοινώθηκαν
Ηράκλειο 23:49
Ένοχοι οι 25 στη δίκη για τα πλαστά διπλώματα- Οι ποινές…

Νέα, σημαντικά υποβρύχια ευρήματα στη Δήλο
Τουρισμός 23:27
Νέα, σημαντικά υποβρύχια ευρήματα στη Δήλο

Το δρομο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού του Β Πιπεράκη που γλύτωσε τα χειρότερα
Ηράκλειο 23:22
Το δρομο της δικαιοσύνης παίρνει η υπόθεση ξυλοδαρμού…

Κοντά 100 οι Βρετανοί για Άμστερνταμ
Αθλητικά 23:15
Κοντά 100 οι Βρετανοί για Άμστερνταμ

Απρόοπτο με Φορτούνη στον Ολυμπιακό
Αθλητικά 23:00
Απρόοπτο με Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Με εκπλήξεις οι ελληνικές σκυτάλες
Αθλητικά 22:50
Με εκπλήξεις οι ελληνικές σκυτάλες

Τετράωρη στάση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία την Τετάρτη
Ελλάδα 22:41
Τετράωρη στάση εργασίας στα δημόσια νοσοκομεία την Τετάρτη

Δερβενοχώρια: Η καταρρακτώδης βροχή περιόρισε τα πύρινα μέτωπα
Ελλάδα 22:22
Δερβενοχώρια: Η καταρρακτώδης βροχή περιόρισε τα πύρινα…

Φεύγει από τον Άρη ο Κόκε, «παίζεται» του Τάτου
Αθλητικά 22:20
Φεύγει από τον Άρη ο Κόκε, «παίζεται» του Τάτου

To Brexit φέρνει περικοπή των δαπανών για Πληροφορική κατά 10% το 2016
Διεθνή 22:12
To Brexit φέρνει περικοπή των δαπανών για Πληροφορική κατά…

Με όλα τα αστέρια στο Άμστερνταμ η Γαλλία
Αθλητικά 22:01
Με όλα τα αστέρια στο Άμστερνταμ η Γαλλία

Ο Μπακασέτας στην ΑΕΚ της καρδιάς του
Αθλητικά 21:51
Ο Μπακασέτας στην ΑΕΚ της καρδιάς του

Φέτος το Θέατρο των Αγρών δεν θα λειτουργήσει όπως κάθε καλοκαίρι- Διαβάστε γιατί
Ηράκλειο 21:38
Φέτος το Θέατρο των Αγρών δεν θα λειτουργήσει όπως κάθε…

Εκατοντάδες εργαζόμενοι στο «Μαρινόπουλο» και στο Ηράκλειο αγωνιούν- Στο πλευρό τους Αρχές και Υπουργείο
Ηράκλειο 21:35
Εκατοντάδες εργαζόμενοι στο «Μαρινόπουλο» και στο Ηράκλειο…

Προκλητικός ο Φάρατζ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Κανένας από εσάς δεν έχει δουλέψει στην ζωή του
Διεθνή 21:20
Προκλητικός ο Φάρατζ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Κανένας…

Χρυσά Σπαθιά στα Χανιά-Το κύπελλο στο ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Αθλητικά 21:14
Χρυσά Σπαθιά στα Χανιά-Το κύπελλο στο ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.…

Εγκεφαλικό στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη με τις επιδόσεις του Καριόλη! (vid)
Sugar 21:01
Εγκεφαλικό στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη με τις επιδόσεις…

Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας μετά την πολυήμερη ζέστη
Περιβάλλον 20:51
Χαλάζι στο κέντρο της Αθήνας μετά την πολυήμερη ζέστη…

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Κάμερον
Διεθνή 20:42
Στις 9 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί ο διάδοχος του Κάμερον…

Ενας υπολογιστής στο… αυτί μας: Τα νέα «έξυπνα» ακουστικά αλλάζουν τον τρόπο που ακούμε
Επιστήμη 20:33
Ενας υπολογιστής στο… αυτί μας: Τα νέα «έξυπνα» ακουστικά…

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην 5η γιορτή κρητικής διατροφής
Πολιτισμός 20:26
Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην 5η γιορτή κρητικής…

Έγκαυμα από τον ήλιο: Γιατί προκαλεί φαγούρα και πώς να την σταματήσετε
Υγεία 20:16
Έγκαυμα από τον ήλιο: Γιατί προκαλεί φαγούρα και πώς να…

ΝΔ Βιάννου:Ζητούν οδηγούς ασθενοφόρων
Ηράκλειο 20:08
ΝΔ Βιάννου:Ζητούν οδηγούς ασθενοφόρων

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα είναι πλέον χώρα που μπορείς να εμπιστευτείς
Ελλάδα 19:59
Μοσκοβισί: Η Ελλάδα είναι πλέον χώρα που μπορείς να εμπιστευτείς…

Άγκυρα: Δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τον Πούτιν
Διεθνή 19:50
Άγκυρα: Δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τον Πούτιν

Στα δικαστήρια ξανά οι δήμοι Κανδάνου – Σελίνου και Κισσάμου για το Ελαφονήσι
Κρήτη 19:41
Στα δικαστήρια ξανά οι δήμοι Κανδάνου – Σελίνου και Κισσάμου…

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στο βήμα και κατέβηκε αμέσως: Ξέχασε την ομιλία του
Ελλάδα 19:35
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στο βήμα και κατέβηκε αμέσως:…

Χρειάζονται νέες τουριστικές επενδύσεις πάνω από 5,5 δισ. ευρώ ετησίως έως το 2023
Ελλάδα 19:24
Χρειάζονται νέες τουριστικές επενδύσεις πάνω από 5,5 δισ.…

Πύρινα μέτωπα σε όλη την Κρήτη-Υποψίες για εμπρησμό
Ηράκλειο 19:06
Πύρινα μέτωπα σε όλη την Κρήτη-Υποψίες για εμπρησμό

Ο Κόρμπιν έχασε την ψήφο εμπιστοσύνης – 172 βουλευτές εναντίον του
Διεθνή 18:52
Ο Κόρμπιν έχασε την ψήφο εμπιστοσύνης – 172 βουλευτές εναντίον…

Άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόταν
Ηράκλειο 18:43
Άφησε την τελευταία του πνοή ενώ κοιμόταν

Social

You may also like...