Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

fest_alexΗ Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας που θα λάβει χώρα την καλοκαιρινή περίοδο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Στην ανακοίνωση αναφέρει: “Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουμε πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ σε κάθε κινηματογραφιστή ή/και λάτρη της Έβδομης Τέχνης. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στη διάδοση της τέχνης του κινηματογράφου και τη στήριξη της ταινίας μικρού μήκους προσφέροντας τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφραστούν μέσα από το κυρίαρχο σύγχρονο μέσο επικοινωνίας, την εικόνα.
Φιλοδοξεί, παράλληλα, να ενθαρρύνει τους δημιουργούς, αναδεικνύοντας το έργο τους. Καλούμε επίσης όλους τους λάτρεις της 7ης τέχνης αλλά και όποιον επιθυμεί να συμβάλει στην διοργάνωση του φεστιβάλ να παρευρεθεί την Παρασκευή 15/4 και ώρα 21:00 στο καφέ «ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ» έναντι ξενοδοχείο «Ο ΜΑΝΘΟΣ» στην Αλεξάνδρεια”.
Η αίτηση συμμετοχής για τις ταινίες να σταλεί στο Email με Ονοματεπώνυμο , τηλέφωνο επικοινωνίας , email , τίτλο και περιγραφή της ταινίας.
Απαραίτητο link της ταινίας ή μεταφορά μέσα από το wetransfer (η ανάλογη σελίδα) και αποστολή του link ή με αποστολή του DVD (για την διεύθυνση επικοινωνήστε).
Επικοινωνία : EMAIL omada.drasis.alexandrias@gmail.com
Τηλέφωνο : 6980 575 196
Facebook : www.facebook.com/alexandreia.short.film.festival

You may also like...