Φεστιβάλ Τάνγκο της Κρήτης “A los Amigos”

Το Φεστιβάλ Τάνγκο της Κρήτης “A los Amigos” ανοίγει και πάλι τις πύλες του για 5η συνεχόμενη χρονιά την επόμενη εβδομάδα στο Ρέθυμνο.
Καλλιτέχνες από την Αργεντινή, μουσικοί και χορευτές από 30 χώρες θα βρεθούν για ακόμα μια χρονιά στην πόλη του Ρεθύμνου στα πλαίσια του φεστιβάλ, που έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα στην Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 21.00 με συναυλία από την ορχήστρα Accordia (Μάκης Τσαμαλίκος-ακορντεόν, Ηλίας Μπόικος-κιθάρα, Πέτρος Δούναβης-βιολί, Γιάννης Πολυχρονάκης-κοντραμπάσο) στην πλατεία της Νομαρχίας (Ηρώων Πολυτεχνείου) ανοιχτή προς το κοινό.
Η τοπική κοινότητα τάνγκο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρεθύμνου TangoCultural υποδέχεται τους χορευτές από το εξωτερικό και την υπόλοιπη Ελλάδα σε μια βραδιά καλωσορίσματος στην πόλη μας ανοιχτή σε όλους.
Στη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ο Νικήτας Μιχελάκης.
Το καθαυτό Φεστιβάλ διεξάγεται 1-3 Σεπτέμβρη στο Σπίτι του Πολιτισμού και περιλαμβάνει σεμινάρια, βραδιές χορού με επιδείξεις των προσκεκλημένων μαέστρων, έκθεση ειδών χορού, διαλέξεις από ειδικούς και απογευματινές milongas.
Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά δασκάλους-θρύλους του τάνγκο που έρχονται από την Αργεντινή κατ’αποκλειστικότητα για το φεστιβάλ του Ρεθύμνου. Για το λόγο αυτό το A los Amigos προσελκύει κάθε χρόνο πλειάδα ερασιτεχνών και επαγγελματιών χορευτών που συναντιούνται στο Ρέθυμνο από κάθε γωνιά της γης για να θαυμάσουν από κοντά τους αγαπημένους τους δασκάλους.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής και του Δήμου Ρεθύμνου. Ευχαριστούμε πολύ την ΚΕΔΗΡ και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθειά τους όπως και τα μέλη της ομάδας Τάνγκο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρεθύμνου, που αποτελούν την ψυχή της διοργάνωσης.
Πληροφορίες
info@a-los-amigos.com
www.a-los-amigos.com
FB Tango Festival A los Amigos

You may also like...