Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης ORANGE WATER

imagesΤο Orange Water είναι το Ολλανδο – Ελληνικό Εικαστικό Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης που εξελίσσεται σε 10 χώρους πολιτισμού σε Αθήνα, Πάρο και Κρήτη. Υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού, Τουρισμού και της Ολλανδικής Πρεσβείας αποτελεί μια γέφυρα πολιτισμού μεταξύ των δύο χωρών
Το Φεστιβάλ Σύγχρονης Τέχνης ORANGE WATER ξεκίνησε ήδη τις δράσεις του στα Χανιά. Οι δράσεις του περιλαμβάνουν δύο εκθέσεις κι ένα affiliated project με τη Δημοτική Πιν Στην χτισμένη περί τα 1630 εκκλησία του Αγίου Ρόκκου στην πλατεία της Σπλάτζιας παρουσιάζεται για το χρονικό διάστημα από 8 – 28 Αυγούστου η έκθεση φωτογραφίας των Φίλιππου Τσιτσόπουλου και Barbara De Vries. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά από 20:00 έως τις 12:00.
Στις 18 Αυγούστου θα ξεκινήσει η δεύτερη έκθεση του Φεστιβάλ στα Χανιά, στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο. Σε επιμέλεια της Βασιλικής Βαγενού θα παρουσιαστεί έκθεση ζωγραφικής στην οποία συμμετέχουν οι εικαστικοί:
Johhn Sikking // Γιώργος Παπαγεωργίου // Anutosh // Νίκος Μόσχος.
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως τις 4 Σεπτεμβρίου και το ωράριο λειτουργίας της θα είναι καθημερινά από τις 09:00 έως τις 12:00.
Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων.
Η είσοδος σε όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

You may also like...