Φεστιβάλ στα Μάταλα

matala-300x225Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το μεγάλο φεστιβάλ του καλοκαιριού, το «Μatala beach Festival» στις 19, 20 και 21 Ιουνίου, με τους διοργανωτές να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την υποδοχή των χίπις και των χιλιάδων επισκεπτών κάθε ηλικίας.
Καταστηματάρχες ευελπιστούν στην τονωτική κίνηση της αγοράς το τριήμερο αυτό, ενώ την ίδια ώρα καταγράφεται από τους επισκέπτες αυξημένη ζήτηση για το κλείσιμο ξενοδοχείων και διαμερισμάτων στα Μάταλα, τα οποία θα μαγνητίσουν και φέτος τα βλέμματα σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στα Μάταλα θα ζήσουν μοναδικές στιγμές στο «Μatala beach Festival» το οποίο περιλαμβάνει μουσική και χορό με φόντο τις πασίγνωστες σπηλιές.
Στο ειδυλλιακό τοπίο των Ματάλων, παλιοί και νέοι γνώριμοι δίνουν ραντεβού τον Ιούνιο, για να ζήσουν ξανά τα 3 μοναδικά ηλιοβασιλέματα με χαλαρή και ξέγνοιαστη διάθεση όλη μέρα, στην παραλία και με ατέλειωτη μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Οι απανταχού φίλοι των Ματάλων θα δώσουν δυναμικό «παρών» στις συναυλίες όπου θα εμφανιστούν σπουδαία ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής, σε μια γιορτή Αγάπης και Ειρήνης.
Και φέτος τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στα Μάταλα, τα οποία έγιναν διάσημα κατά τις δεκαετίες ’60 και ’70, αποτελώντας το προσωρινό σπίτι για ένα ρεύμα τουριστών που ακολούθησαν και απολάμβαναν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.
Τη φετινή διοργάνωση έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Ματάλων του Δήμου Φαιστού, η οποία βάζει τα δυνατά της για να κερδίσει το στοίχημα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

You may also like...