Φεστιβάλ Πιάνου στο Ηράκλειο

pianoΑπό σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη διοργανώνεται, από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού, Εθελοντισμού και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου, Φεστιβάλ Πιάνου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, με διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες.
Το πρώτο ρεσιτάλ για πιάνο και φλάουτο θα δοθεί την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με τίτλο «Από την αυγή στο μεσουράνημα του Ρομαντισμού» από τον Τίτο Γουβέλη στο πιάνο και το Νίκο Νικόπουλο στο φλάουτο.
Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00 θα δοθεί η δεύτερη συναυλία στα πλάισια του Φεστιβάλ Πιάνου Ηρακλείου με την Ντόρα Μπακοπούλου που ερμηνεύει έργα του Frederic Chopin.
Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 20:00 πρόκειται να ολοκληρωθεί το event με ρεσιτάλ για δύο πιάνα σε έργα Mozart και Rag με τους Δημήτρη Καρύδη και Πέτρο Μόσχο.
Η είσοδος είναι 7 ευρώ, ενώ, παράλληλα, στη διάρκεια του Φεστιβάλ Πιάνου θα πραγματοποιηθούν και δωρεάν συναυλίες από τους παραπάνω καλλιτέχνες για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.

You may also like...