Φεστιβάλ παραστατικών τεχνών στη Ρόδο

thumb_640Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρόνια το φεστιβάλ παραστατικών τεχνών με τίτλο “metamorphosis” του Θεάτρου Ανάποδα, με ημερομηνίες διεξαγωγής από 30 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2015.
Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στον προμαχώνα του Αγ. Γεωργίου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, με εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, παραστάσεις θεάτρου, κουκλοθέατρου, εκθέσεις, σύγχρονο χορό, μουσικές συναυλίες.

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τις προσδοκίες ενώ το κοινό ήρθε σ΄ επαφή με σύγχρονες μορφές των παραστατικών τεχνών.
Μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν στα εργαστήρια είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλεία τους την τελευταία μέρα του φεστιβάλ.

Ο μ.κ.ο Θέατρο Ανάποδα στηρίζεται οικονομικά στις χορηγίες της τοπικής κοινωνίας και στη στήριξη των τοπικών φορέων, ενώ μέρος των εσόδων δόθηκε για την αγορά τροφίμων προς χορήγηση στο κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου.

Το θέατρο ευχαριστεί όλους συνέβαλαν στο φεστιβάλ τόσο για την προετοιμασία όσο και καθ΄ όλη τη διάρκειά του.

Ειδικά ευχαριστεί τη διεύθυνση αρχαιολογίας Ρόδου που ευγενικά παραχώρησε το χώρο, το ΔΟΠΑΡ για την παραχώρηση πατώματος χορού αλλά και τους χορηγούς για την υποστήριξή τους.

Το Θέατρο Ανάποδα ευχαριστεί επίσης όσους επισκέφθηκαν το φεστιβάλ και όσους με μεράκι εργαστήκαν για την πραγματοποίησή του.

Πηγή : 3ο Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/315748/3o-festibal-parastatikwn-texnwn#ixzz3gWIjEP8w
Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

You may also like...