Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών

Αρχίζει η προπώληση!-Φεστιβάλ
Οπτικοακουστικών Τεχνών -Ένα μπαράζ νέων εμπειριών
ήχου-εικόνας-Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου 2017
Συμπαραγωγή
Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας,Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Eφαρμογών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και Τμήμα Πληροφορικής)
Σε συνεργασία
με το Animasyros-Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων
Την Παρασκευή 28 Απριλίου αρχίζει η προπώληση για το διήμερο Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών που διοργανώνεται στο ΜΜΑ για πρώτη φορά το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, με στόχο να δημιουργηθεί μια πολυδιάστατη πλατφόρμα από καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις στην καρδιά της Αθήνας, οι οποίες φέρνουν, με τον πιο ελκυστικό τρόπο, τις οπτικοακουστικές τεχνολογίες αιχμής κοντά στο ευρύ κοινό, αλλά και στους ειδικούς της βιομηχανίας της εικόνας-ήχου, στους φοιτητές, στους νέους και στα παιδιά.
Το διήμερο αυτό, το Μέγαρο θα γεμίσει από ακουστικές και οπτικές εμπειρίες που θα καλύψουν τους περισσότερους χώρους του νέου κτηρίου, από την κεντρική είσοδο, τις κεντρικές σκάλες, τις Αίθουσες Banquet και Αλεξάνδρα Τριάντη, την MC3, τον Νέο Εκθεσιακό Χώρο μέχρι τις Αίθουσες Συνεδρίων 1, 2, 4, 7. Εκεί θα φιλοξενηθούν εκθέσεις, προβολές, συναυλίες, ειδικά εργαστήρια, εισηγήσεις και masterclasses.
Το Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κύκλου Γέφυρες (Γέφυρες Τεχνών) που διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος. Πρόκειται για συμπαραγωγή του ΜΜΑ με το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, το Εργαστήριο Hλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Eφαρμογών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών (ΕΡΗΜΕΕ) και το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου. Το διήμερο πραγματοποιείται επίσης σε συνεργασία με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων.
ΤΙΜΕΣ
Aνά ημέρα και για όλες τις εκδηλώσεις:
Γενική είσοδος: 10 €
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, 65+: 7 €
Eνιαίο εισιτήριο και για τις δύο μέρες:
Γενική είσοδος: 15 €
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, 65+: 10 €
Πληροφορίες
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

You may also like...