Φεστιβάλ Οίνου και Γαστρονομίας «Umami Festival Thessaly»

Ξεκίνησε σαν χόμπι, έγινε επάγγελμα, προσέλαβε κόσμο και πλέον αλλάζει τον οινικό & γαστρονομικό χάρτη στην Ελλάδα. Αυτό είναι το Touratzis Umami!
Η TU events έφερε το 2017 το μεγαλύτερο φεστιβάλ οίνου & γαστρονομίας στην Βόρεια Ελλάδα. Το Umami Festival! Τα σύνορα του κρασιού και της γεύσης στην Ελλάδα, επεκτείνονται και εντάσσουν πλέον το Βορειότερο άκρο της Ελλάδας δυναμικά στον χώρο. Το Touratzis Umami είναι δημιουργός αυτής της δράσης και θα παραμείνει αρωγός ποιότητας και καινοτομίας.
Όλα ξεκίνησαν από αγάπη, μεράκι και αφοσίωση στο κρασί, την γαστρονομία και την επιμονή στην δημιουργία υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. TU σημαίνει Touratzis Umami και ιδρύθηκε σαν εταιρία από τον Γιώργο Τουρατζή MSc το 2014.
Οι αμέτρητες δοκιμές και τα ταξίδια σε κορυφαία εστιατόρια και οινοποιεία του κόσμου, ήταν ίσως οι σημαντικότερες σπουδές, για έναν γαστρονομικό ουρανίσκο. Με την επιστροφή του στην Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησε μια νέα σειρά γαστρονομικών & οινικών event, μαζί με το website πρότασης εστιατορίων με την ονομασία Touratzis Umami.
Έπειτα από επανειλημμένες παρουσιάσεις οίνου και γαστρονομικά δείπνα με γνωστούς και ανερχόμενους σεφ, ιδρύθηκε η διοργανώτρια εταιρεία premium εκδηλώσεων, TU events. Μια δυναμική ομάδα νέων ανθρώπων δημιουργήθηκε, που με αγάπη, πείσμα και χαμόγελο αναπτύσσεται και πραγματοποιεί με παραδειγματικό τρόπο κάθε νέα ιδέα.
Η TU events αναλαμβάνει, σχεδιάζει και διοργανώνει πρότυπα projects, όπως είναι τα One Wine Stand, τα γαστρονομικά δείπνα και φυσικά το μεγαλύτερο μας project, το Umami Festival!

Στο ξενοδοχείο Divani Palace, πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Νoεμβρίου, το Umami Festival Thessaly. Ένα διήμερο φεστιβάλ που είχε στόχο  να προσελκύσει όλους όσους γνωρίζουν ή θέλουν να μάθουν για τον ελληνικό επώνυμο και ποιοτικό οίνο, δοκιμάζοντας ελεύθερα περισσότερα από 400 διαφορετικά κρασιά, κορυφαίων οινοποιείων από όλα τα σημεία της χώρας.

 

You may also like...