Φεστιβάλ νεολαίας δήμου Τυχερού.

Τόπος Διεξαγωγής του Φεστιβάλ Οικοτουριστικό Κέντρο Τυχερού (Ν.ΈΒΡΟΥ). «Οι εκδηλώσεις γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Σουφλίου με την σημαντική δουλειά και προσφορά του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Τυχερού, των εθελοντών, των χορηγών από επαγγελματίες και βιοτέχνες που για άλλη μια χρονιά στηρίξανε τον θεσμό του Φεστιβάλ που φέτος κλείνει  δέκα ολόκληρα χρόνια .

Αποτελεί θεματικό τριήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιείται, στο Οικοτουριστικό Κέντρο, δίπλα στη λίμνη, με συμμετοχές πέρα από κάθε προσδοκία, με καλλιτεχνικές συναντήσεις απρόσμενες, όπου η ηλεκτρονική μουσική με τη rock και την έντεχνη μουσική συνθέτουν ένα μοναδικό τριήμερο, με νέους εμπνευσμένους αλλά και ώριμους καταξιωμένους στο είδος τους ερμηνευτές, με τοπικά συγκροτήματα αλλά και με το πιο δυνατό live της πανελλήνιας καλοκαιρινής σκηνής,

 Οι συναυλίες ξεκινούν νωρίς κάθε βράδυ και όπως και τις προηγούμενες χρονιές, φιλοδοξούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με κέφι, χορό, νεανικούς ρυθμούς και απολαυστική μουσική, από τους πιο πετυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες ενώ συνδυάζονται  με παράλληλες δραστηριότητες στο χώρο του Οικοτουριστικού κέντρου: Αγώνες κολύμβησης, Beach Volley, αγώνες 5Χ5, βόλτες με τα άλογα του ιππικού ομίλου, ποδηλατοδρομίες, τοξοβολία, αναρρίχηση σε τοίχο, κανό, Flying fox και σεμινάρια ζωγραφικής με σπρέι έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους να ομορφύνουν την καθημερινότητά τους με δραστηριότητες, που από νωρίς το απόγευμα «ντύνονταν» με μουσική .

ΤΥΧΕΡΟ & ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 Το Τυχερό βρίσκεται 55 χ.λ.μ. βόρεια της Αλεξ/πολης, πρωτεύουσας του Νομού Έβρου. Συνδυάζει την εύφορη πεδιάδα με τον πλούσιο ορεινό όγκο. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν στο Δήμο Τυχερού, την όμορφη θέα στη λίμνη, τους ατέλειωτους περιπάτους στο βουνό μέσα στο Δάσος της Λευκίμης, ποδηλατοδιαδρομές, μπάνιο στην πισίνα, κανό και ιππασία.

Το Οικοτουριστικό Κέντρο Τυχερού, αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών επισκεπτών και φίλων του εναλλακτικού τουρισμού. Πρόκειται για ένα πλήρες συγκρότημα αναψυχής, περιμετρικά της πανέμορφης λίμνης Τυχερού, που περιλαμβάνει:

• Αθλητικές εγκαταστάσεις ( Tennis , Basket Ball , Mini Soccer )
• Πισίνα-Κολυμβητήριο
• Καφέ-Εστιατόριο
• Αγροτουριστικό ξενώνα
• Ανοιχτό αμφιθέατρο
• Περιηγητικό μονοπάτι
• Outdoor activities service (κανό, καγιάκ, ιστιοφόρο λίμνης, ποδήλατα)
• Ιππικό Όμιλο
• Κτηνοτροφικό Αγρόκτημα
Βρίσκεται 100 μέτρα μακριά από τον οικισμό του Τυχερού.

H είσοδος στις συναυλίες είναι ελεύθερη για όλους. Το τοπίο είναι μαγευτικό με τους διοργανωτές να έχουν επιλέξει την ιδανική τοποθεσία δίπλα στη λίμνη. Παρά τις δυσκολίες οι διοργανωτές φιλοδοξούν ότι οι νεολαίοι, αλλά κι όσοι αισθάνονται νέοι θα επισκεφτούν το φεστιβάλ για να διασκεδάσουν, καθώς αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιείται και φέτος το φεστιβάλ έχοντας την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών του.

Περισσότερες πληροφορίες:  http://www.tichero-festival.gr

You may also like...