Φεστιβάλ Νεανικών Μουσικών σχημάτων

O Δήμος Δράμας και μουσικοδραματικός σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝ που ιδρύθηκε το 1979 και είναι ΝΠΙΔ είναι οι κύριοι διοργανωτές του φεστιβάλ που διοργανώνεται  στο Πάρκο Καλού Αγρού. στο πρώτο 15/θημερο του Ιουλίου, έχει διάρκεια δυο ημέρες και είναι το 5ο στην σειρά.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι  να δοθεί το έναυσμα  στους νέους να ασχοληθούν με την μουσική να γνωρίσουν την αρμόνια της συνεργασίας και την ευγενή άμυλα.
Μέσα από αυτή την διοργάνωση δίνουμε την ευκαιρία στους νέους να εκφραστούν μέσα από τις μουσικές, όποιες και αν είναι οι επιλογές τους, να ακούσουν  την δουλειά των άλλων μουσικών, να παρουσιάσουν την δουλειά τους και να γνωστοποιηθούν στο ευρύτερο κοινό, μέσα  σε ένα όμορφο και κατάλληλα εξοπλισμένο χώρο με ότι καλλίτερο τεχνολογικά απαιτεί για την φιλοξενία των μουσικών μια τέτοια βραδιά. Επίσης δίνεται η ευκαιρία το φεστιβάλ να γίνει χώρος και τόπος γνωριμίας όλων αυτών των μουσικών σχημάτων και να γίνουν ζωντανά παραδείγματα προς μίμηση κι άλλων νέων ώστε να ακολουθήσουν τον δύσκολο δρόμο της μάθησης και της προσπάθειας.
Το φεστιβάλ δεν έχει την φιλοσοφία  της απόδοσης βραβείων και τίτλων  στους καλλίτερους αλλά της ενθάρρυνσης των παιδιών να γίνουν ακόμα πιο καλλίτεροι ακόμα πιο ποιοτικοί για το επόμενο φεστιβάλ που πάντα θα τους περιμένει με ανοιχτές τις αγκαλιές
Ο τομέας δραστηριότητας είναι κυρίως ο μουσικός και οι κατηγορίες είναι έντεχνη και ροκ ελληνική και ξένη μουσική.
Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το φεστιβάλ είναι κυρίως νεανικό χωρίς να αποκλείονται μεγαλύτερες ηλικίες στις οποίες αρέσει κυρίως το ελληνικό ή ξένο ροκ.
Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν εθελοντικές οργανώσεις όπως γιατροί χωρίς σύνορα (συλλογή φαρμάκων) οργανώσεις ποδηλατοδρόμων (ποδηλατοπορίες) οικολόγοι κ.α. Στους απώβτερους στόχους του φεστιβάλ περιλαμβάνεται    η  αναβάθμισή του και η ανάδειξη Νέων Μουσικών Σχημάτων από ολόκληρη την Ελλάδα

Περισσότερες πληροφορίες
Ερεζόγλου Βασιλική
www.apollonkagrou.gr  e-mail  apollonkagrou@yahoo.gr

You may also like...