Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ»

to-treno-sto-rouf-6o-festival-ta-12-koupeΤο φεστιβάλ που θα φιλοξενηθεί για έκτη συνεχή χρονιά τον Μάιο στο Τρένο στο Ρουφ αναζητεί επιβάτες…
Το φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «Τα 12 Κουπέ» που φιλοξενείται για έκτη χρονιά στο Τρένο στο Ρουφ είναι έτοιμο προς αναχώρηση. Καλλιτεχνικές ομάδες και μεμονωμένοι δημιουργοί θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους στα 12 κουπέ του New Wagon του Τρένου από την Παρασκευή 27 Μαΐου έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Οι καλλιτέχνες (μουσικοί, χορευτές, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, χορογράφοι, performers, video artists, εικαστικοί, μουσικά συγκροτήματα κ.λπ.) που μπορούν να προέρχονται από κάθε γωνιά του καλλιτεχνικού σύμπαντος καλούνται να εμπνευστούν από τα αυθεντικά κουπέ και να δημιουργήσουν site specific έργα και δράσεις τα οποία θα παρουσιάζονται σε καθημερινή βάση για ένα συνεχές δεκαήμερο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την πρόταση τους (εκτενή περιγραφή του project ή και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό) καθώς και βιογραφικά συνοδευόμενα από φωτογραφίες στη διεύθυνση theater@totrenostorouf.gr έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016.
Η επιλογή των τελικών συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαρτίου 2016.

You may also like...