Οι μπιρόφιλοι απ’ όλη την Πάτρα ήταν πιστοί στο φθινοπωρινό τους ραντεβού στο Beau Rivage στην Ρήγα Φεραίου!Το Beau Rivage, μπορεί να υπερηφανεύεται για το street party του Σαββάτου, αφού κατάφερε να ξεδιψάσει τον κόσμο που «κατέβηκε» στο κέντρο για την γιορτή της μπίρας.
Το beer festival είχε κάτι από Oktoberfest και δεν αναφερόμαστε μόνο στις κομψές σερβιτόρες που ήταν ντυμένες με τις βαυαρικές παραδοσιακές στολές, αλλά και για τη ζωντάνια όλων των ανθρώπων στο να σερβίρουν το διψασμένο και πεινασμένο πλήθος.
Το πολύ ωραίο street event ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και διατήρησε τον χαρακτήρα του, μέχρι αργά το βράδυ.
Το έναυσμα για να ανοίξει η κάνουλα σηματοδότησε και την παρέλαση των υγρών αφρών, αλλά και του φαγητού γιατί beer festival χωρίς καλούδια δεν γίνεται.
Μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μια ξεχωριστή εμπειρία στο κέντρο της πόλης!
Οι μπίρες του φεστιβάλ ικανοποίησαν τους λάτρεις της βύνης…
Η μπύρα των ιπποτών Affigem, η τσέχικη Krusovice και η ιρλανδική της κατηγορίας stout Murphus, αποτέλεσαν την ιδανική συντροφιά του κόσμου μέσα από τα αρώματα, τις γεύσεις και την νοστιμιά τους.