Φεστιβάλ Μπριτζ Καλαμάτας

bridgeΗ Καλαμάτα είναι μια από τις πρώτες επαρχιακές πόλεις που πριν αρκετές δεκαετίες γνώρισε το μπριτζ στην αγωνιστική του μορφή. Συγκεκριμένα, το 1977 έκανε την εμφάνιση του ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας και ήταν τότε μόλις ο δεύτερος επαρχιακός όμιλος στην χώρα!
Με τα χρόνια απέκτησε αρκετούς φίλους και και έγινε ακόμη πιο γνωστός την τελευταία 20ετία, όταν δηλαδή και διοργανώνει ανελλιπώς το πανελλήνιο φεστιβάλ μπριτζ Καλαμάτας, μια διοργάνωση που φέρνει κόσμο από όλη την χώρα στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Το τελευταίο διάστημα ο όμιλος αποκτά όλο και νέους φίλους, έχει φτάσει τα 100 μέλη και είναι μάλιστα ο δεύτερος μεγαλύτερος επαρχιακός σύλλογος στην χώρα, μετά από αυτόν της Ρόδου.
Η τάση αυτή μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ομίλου, οι οποίοι αποφάσισαν να διοργανώσουν σχολή αρχαρίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας να διαδώσουν ακόμη περισσότερο στο μπριτζ στην πόλη και να φέρουν και άλλους φίλους κοντά του. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/77998-britz-kalamatas

You may also like...