Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη

Πιστό στο ραντεβού του με το κοινό της Σαντορίνης -μόνιμους κατοίκους αλλά και επισκέπτες- τα τελευταία 37 χρόνια, το Φεστιβάλ Μεγάρου Γκύζη ανακοίνωσε σήμερα το σύνολο των εκδηλώσεών του για το φετινό καλοκαίρι. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 25 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου, στο ιστορικό αρχοντικό του 17ου αιώνα στα Φηρά Σαντορίνης, καθώς και στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγ. Ιωάννη Βαπτιστή, µε ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις, χάρη στην αµέριστη συµπαράσταση της Καθολικής Επισκοπής Θήρας.

Στο φετινό Φεστιβάλ θα παρουσιαστούν ποικίλα είδη µουσικής δηµιουργίας, τόσο ελληνικής όσο και ξένης, εγκαινιάζοντας παράλληλα δύο µεγάλες συνεργασίες, µε τα Μουσικά Σύνολα της Ε.Ρ.Τ. καθώς και µε τη µεγαλύτερη και αρχαιότερη ορχήστρα της χώρας, την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Το Φεστιβάλ ξεκινάει την Τρίτη 25 Ιουλίου, στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγ. Ιωάννη Βαπτιστή, µε τη Χορωδία της Ε.Ρ.Τ., υπό τη διεύθυνση του Δηµήτρη Κτιστάκη, να µας ταξιδεύει στην ιταλική αναγέννηση και στον γερµανικό ροµαντισµό, αλλά και στα αµερικάνικα Gospel και Spiritual.

http://www.megarogyzi.gr/

Φηρά 847 00 Σαντορίνη
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
megarogyzisantorini@gmail.com
Τηλέφωνο:
+30 22860 23077

You may also like...