Φεστιβάλ “Μέρες Θεάτρου”

meres theatrouΗ παράσταση «Σήμερα ούτε Άμλετ», από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, παρουσιάζεται τη Δευτέρα 25, Τρίτη 26 και Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Μέρες Θεάτρου”.
Πού τελειώνει η αλήθεια και πού ξεκινάει το ψέμα; Πού σταματά η πραγματικότητα και πού αρχίζει η ψευδαίσθηση; Η ζωή και το θέατρο; Ένας άνθρωπος που ζει μέσα στο θέατρο, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του, μας ξεναγεί στο παρασκήνιο και μας ανοίγει την πόρτα στην άλλη πλευρά της σκηνής, που μπορεί όπως και η ζωή, να είναι ταυτόχρονα ασύλληπτα κωμική και βαθιά δραματική.
Ο μονόλογος του Λεβαντόφκσι είναι ένα γλυκόπικρο σχόλιο για το θέατρο και τους ανθρώπους του, αυτούς που εμφανίζονται στο φως αλλά και τους αφανείς εργάτες των παρασκηνίων, για τις συγκλίνουσες και αποκλίνουσες διαδρομές της σκηνής και της ζωής
Με τον μονόλογο αυτό, δίνεται και η ευκαιρία σε έναν νέο χαρισματικό ηθοποιό από την Κοζάνη να αποκαλύψει, μέσα από τη σκηνοθετική καθοδήγηση της ταλαντούχας Δήμητρας Χουμέτη, πτυχές των ερμηνευτικών του δυνατοτήτων.

You may also like...