Φεστιβάλ Κρητικής Παράδοσης και Ελληνικής Διατροφής στο Ηράκλειο

oikotexniaΤην Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 ανοίγει τις πύλες του το «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ- 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016» στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.
Σε έναν χώρο πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων (500 τμ) θα παρουσιαστούν στο κοινό του Ηρακλείου και στους επισκέπτες της Πόλης τα προϊόντα που έθεσαν τις βάσεις της Ελληνικής Διατροφής, που δεν είναι άλλα από τα Κρητικά προϊόντα. Τριάντα και πλέον μικροί παραγωγοί από όλο το νησί, σε άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό θα δώσουν μια γεύση Ελλάδας ως το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016.
Παράλληλα κάθε βράδυ στον ίδιο χώρο και στα πλαίσια του Φεστιβάλ θα υπάρχει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
Τα εγκαίνια της εκδήλωσης, που εντάσσεται στο 2ο Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου με τον γενικό τίτλο: «Κρήτη, μια Ιστορία, πέντε συν ένας πολιτισμοί» και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιηθούν στο χώρο διεξαγωγής της την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00 μμ.
Η είσοδος στο Φεστιβάλ, το οποίο θα ξεκινά κάθε μέρα στις 11:00 πμ (από το πρωί της Δευτέρας και θα κλείνει αργά το βράδυ) όσο και στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

You may also like...