Φεστιβάλ «Κουρδιστό Μανταρίνι»

kourdistomantarini-logo_543x355$Το φεστιβάλ «Κουρδιστό Μανταρίνι» έχει σκοπό, μέσα από την διαμονή καλλιτεχνών σε ένα φυσικό χώρο, να παρακολουθήσει τη φυσική χροιά της αστικής κουλτούρας και πως θα σχηματίσει αυτό που είναι πραγματικό. Πως διαφορετικές πραγματικότητες συμβιώνουν σαν εμπειρία και σαν αποτέλεσμα.

Καλούμε ομάδες και μονάδες της τέχνης, θέατρο, εικαστικά, μουσική, συγγραφή, βίντεο κ.ά. να υποβάλλουν τις προτάσεις τους, για το φεστιβάλ «Κουρδιστό Μανταρίνι», το οποίο θα λάβει χώρα από τις 10 μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, στο «μικρό σπιτάκι», ένα αίθριο χώρο στην Πεντέλη. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαμείνουν στο χώρο αυτό και να δημιουργήσουν in situ έργα, παραστάσεις, ομιλίες κ.ά. τα οποία θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα καλλιτεχνικό κάμπινγκ, όπου θα επικοινωνήσουμε το έργο μας και την εμπειρία μας.

Διαμένοντας στο χώρο, η ανταλλαγή ιδεών, θα οδηγήσει σε νέες συνεργασίες και νέα συμμετοχικά έργα, που θα προβληθούν στον χώρο του φεστιβάλ. Το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό στο κοινό για παρουσιάσεις, το τελευταίο τριήμερο στις 16,17 και 18 Σεπτεμβρίου. Τις υπόλοιπες μέρες, ο χώρος θα είναι ανοιχτός για συζητήσεις, πρόβες και σεμινάρια.

Το εγχείρημα αυτό είναι συμμετοχικό. Θα ζητηθεί από τους διαμένοντες να βοηθήσουν στην προετοιμασία γευμάτων και στον καθαρισμό του χώρου διαμονής, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Η κουζίνα μας θα είναι Βίγκαν, και τις πρώτες ύλες θα τις προμηθευτούμε από βιολογική καλλιέργεια. Θα υπάρχει κουτί για την συμμετοχή στα έξοδα της διοργάνωσης του φεστιβάλ. Τα ποτά και τα γεύματα θα προσφέρονται με συμβολικό συμμετοχικό ποσό.

You may also like...