Φεστιβάλ “Θεατρικές Συναντήσεις”

kalamariaΑπό τις 22 Απριλίου ως τις 10 Μαΐου 2015 θα γίνει και φέτος, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», το φεστιβάλ Θεατρικές Συναντήσεις.
Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει πέντε θεατρικές παραγωγές, από εκείνες που ξεχώρισαν κατά την τρέχουσα θεατρική περίοδο στην Αθήνα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
• Τετάρτη 22, Πέμπτη 23 Απριλίου: «Το ρωμαϊκό λουτρό» του Στανισλάβ Στρατίεφ, μια ξεκαρδιστική κοινωνική σάτιρα σε σκηνοθεσία του Κώστα Παπακωνσταντίνου .
• Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Απριλίου: «Μεγάλοι δρόμοι» της Λένας Κιτσοπούλου, από την ομάδα Τ.d.S., ένα έργο για τον απόλυτο έρωτα σε σκηνοθεσία Ειρήνης Φαναριώτη.
• Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Απριλίου: «Διαλέξεις αθλιότητας» του Γιάννη Τσίρου. Ένα έργο για τη σημερινή μας πραγματικότητα από το Θέατρο Στοά, μια παράσταση-ρεσιτάλ υποκριτικής του Θανάση Παπαγεωργίου.
• Τετάρτη 6 και Πέμπτη 7 Μαΐου: «Όχι αθώος πια», μια παραγωγή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με θέμα την εφηβεία. Θέατρο της επινόησης (devised theatre) από την ομάδα Χάπυ Εντ, σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη.
• Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαΐου: «Άμλετ» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, από την Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων, σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη.

You may also like...