Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών

3ημερο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

«Ο ήρωας Κατσαντώνης», «Ο καπετάν Γκρης» και «Ο Αθανάσιος Διάκος» θα συναντηθούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στις 10,11 και 12 Σεπτεμβρίου. Ο  Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη διοργανώνει 3ήμερο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών είναι έτοιμος να διηγηθεί τα κατορθώματά του με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στο βιολί-τραγούδι ο Θεολόγος Παπανικολάου και στο σαντούρι η Χριστίνα Κουκή.

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, self test, rapid test , μοριακό test.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

10-11-12  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου ώρα: 7.30 μ.μ.

Για την είσοδο του κοινού δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού, self test, rapid test , μοριακό test.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

 

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

Κύπρου και Προύσσης

Ώρα έναρξης: 7.30 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

 

You may also like...