Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας

KAVARDAK1Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη χρονιά στην πόλη μας από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου.
Σε αυτή τη φάση επιβεβαιώνεται η συμμετοχή θεατρικών ομάδων και σχημάτων (Θέατρο Δρόμου, Τσίρκο, Όπερα, Μουσικό Θέατρο, Παιδικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, Κουκλοθέατρο, Χορός, Μουσική, Happening, Performance) και από άλλες πόλεις της Ελλάδας, ενώ οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές να πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στους κεντρικούς πεζόδρομους της Λάρισας.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail : 4theatrodromoularissas@gmail.com και στο τηλέφωνο : 6955677250.
Να σημειωθεί ότι την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 20.00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση διοργανωτών και εθελοντών στο Καφενείο η ΓΗ (στο Λόφο του Φρουρίου).

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τις πολιτιστικές ομάδες artfools – Μικροί Ήρωες υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με στόχο την τόνωση της κίνησης στο κέντρο της Λάρισας, την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων και την επαφή τους με ένα ξεχωριστό, είδος θεάτρου.
Οι παραστάσεις θα εναλλάσσονται στην κεντρική σκηνή – πλατεία Ταχυδρομείου – , ενώ ταυτόχρονα τα καλλιτεχνικά σχήματα θα περιφέρονται σε όλους τους κεντρικούς πεζόδρομους δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Με ελεύθερη είσοδο παντού.

You may also like...