Φεστιβάλ Θεάτρου “Αναγέννηση” στην Εύβοια

episkinisΟ Πολιτιστικός σύλλογος Νέου Πύργου Ευβοίας “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων για το καλοκαίρι του 2015 σας προσκαλεί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στο ερασιτεχνικό θέατρο την Παρασκευή 21 Αυγούστου με το Θεατρικό Πειραματικό Εργαστήρι Λαμίας «Αριστοφάνης» και την Κυριακή 23 Αυγούστου με το Πειραματικό Καλλιτεχνικό εργαστήρι Ιστιαίας στις 20:45 στο Λιμανάκι Νέου Πύργου με ελεύθερη είσοδο.
Την Παρασκευή 21 Αυγούστου το Θεατρικό Πειραματικό Εργαστήρι Λαμίας «Αριστοφάνης» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Οι ηλίθιοι» του Neil Simon με μια διαφορετική οπτική σε απόδοση και διασκευή Οδυσσέα Γκοτζαμάνη. Συμμετέχουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Οδυσσέας Γκοτζαμάνης, Κώστας Καραμέτος, Δήμητρα Σούλιου, Ρίτα Καραγιώργου, Κώστας Τσιμπούκας, Στάθης Τσιγάνης, Απόστολος Ρούσκας, Γιάννα Φουντούκη, Μάκης Σταμουλαράς, Όλγα Στάμου, Κώστας Μπούρας, Γιώργος Ντελής, Εύη Πανέτσου και Βάσια Δανιήλ.
Την Κυριακή 23 Αυγούστου το Πειραματικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιστιαίας παρουσιάζει την παράσταση “Δείπνο Ηλιθίων” του Francis Weber. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Αποστόλης Λούλης,Φωτεινή Παπαϊωάννου,Γιάννης Βαλμάς, Παναγής Ζερβός, Χρίστος Ξάνθης, Κατερίνα Κάρντελ, Χρήστος Ζάκκας,Μαρία Ντελκή,Στέφανος Αναγνώστου,Μαρία Ντελκή.Τεχνική υποστήριξη: Στέφανος Αναγνώστου και Ιορδάνα Βογιατζοπούλου. Μετάφραση:Κώστας Σπυρόπουλος. Επεξεργασία κειμένου: Σπύρος Φώτης. Η σκηνοθεσία έγινε από όλο το θίασο σε συνεργασία με την Ιωάννα Μπογδάνου.
“..Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας…”
Κάρολος Κουν
Δύο θεατρικές ομάδες.Δύο θεατρικές παραστάσεις.”Περί ηλιθίων ο λόγος” στο ΛΙΜΑΝΙ του ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ. Την Παρασκευή 21 Αυγούστου Θεατρικό Πειραματικό Εργαστήρι Λαμίας με το έργο “Οι Ηλίθοι” του Neil Simon και την Κυριακή 23 Αυγούστου το Πειραματικό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιστιαίας με το “Δείπνο Ηλιθίων”
Ωρα έναρξης: 20.45
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Σας περιμένουμε!
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Πύργου “Αναγέννηση”
Event στο facebook: https://www.facebook.com/events/1617423585182265/
Η “Αναγέννηση ” στο facebook:

 

You may also like...