Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου στο Κατάκολο

logoΆνοιξε χθες με επιτυχία στο Κατάκολο, στο ξενοδοχείο Odysseas to 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ με τη συμμετοχή 7 ερασιτεχνικών θιάσων από όλη την Ελλάδα.
Το φεστιβάλ διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και είναι η 2η φάση του OLYMPIA CULTUREFESTIVAL.
Χθες Παρασκευή το φεστιβάλ άνοιξε με τον θίασο από τον Πύργο : ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ και το έργο <<ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ>> του Α. ΤΣΕΧΩΦ, σε σκηνοθεσία της Μελίνας Δαμηλάκου. Στη συνέχεια η πειραματική ομάδα LUD PROJECTπαρουσίασε την όπερα <<ΌΠΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ>> του Μ. ΜΠΡΕΧΤ σε σκηνοθεσία Δανάη Γκενέ και Σπύρου Κοπανιτσάνου.
Σήμερα Σάββατο συνεχίζουμε με 3 έργα Α) Τη θεατρική ομάδα του Τ.Ε,Ι. Αθήνας στο έργο <<Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ>> τουΜΟΛΙΕΡΟΥ , σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Σπηλιόπουλου. Β) η θεατρική ομάδα ΕΛΚΕΛΑΜ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ παρουσιάζει<<BIRDMAN Ή (H απρόσμενη Αρετή της Ασφάλειας)>> Διασκευή από την ομώνυμη ταινία του Alejandro Inarritu σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θαλλασινού. Γ) Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων Πανεπιστημίου Πατρών παρουσιάζει το έργο<<ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ>> του ΦΡΑΝΚ ΜΑΚ ΓΚΙΝΕΣ σε σκηνοθεσία του Διονυσίου Βούλτσου.
Την Κυριακή το φεστιβάλ κλείνει με την ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ με την μαύρη κωμωδία<<ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ>> σε συγγραφή και σκηνοθεσία του Γιώργου Λυμπέρη.
Το φεστιβάλ διεξάγεται στην ανακαινισμένη αίθουσα του ξενοδοχείου Odysseas <<Καλυψώ>> όπου από εδώ και πέρα και όλο το χειμώνα θα φιλοξενεί θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις.

You may also like...