Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας

17oΜέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής στο 17ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ν. Ορεστιάδας, που φέτος θα διοργανωθεί από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο της πόλης.
Το “Γκατζολάκι” στη 17η διοργάνωσή του θα υποδεχθεί και πάλι ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα, που θέλουν να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα εξαιρετικά θερμό κοινό, και να αξιολογηθούν από μία κριτική επιτροπή που θα αποτελείται και φέτος από έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες του Θεάτρου.
Το Φεστιβάλ διοργανώνει ο “Διόνυσος” σε συνεργασία με τον δήμο Ορεστιάδας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Για την τελική φάση του διαγωνιστικού μέρους θα επιλεγούν έξι θεατρικά σχήματα, (θεατρικές ομάδες ενηλίκων από δήμους, συλλόγους, πανεπιστήμια και κάθε πολιτιστικό φορέα της χώρας). Στους νικητές θα απονεμηθούν τιμητικά βραβεία (1ο , 2ο , 3ο Καλύτερης Παράστασης, Σκηνοθεσίας, Α΄ & Β΄ Αντρικού Ρόλου, Α΄ & Β΄ Γυναικείου Ρόλου, Σκηνικών, Κοστουμιών, Μουσικής, Φωτισμών, Βραβεία Κοινού).
Απαραίτητα δικαιολογητικά: – Αίτηση Συμμετοχής (όπου να αναγράφεται η επωνυμία του Θεατρικού Σχήματος, ο τίτλος του έργου, ο συγγραφέας, όνομα υπευθύνου και τηλέφωνα επικοινωνίας).
– Ιστορικό Θεατρικού Σχήματος.- Έγγραφη Άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.
– Φωτογραφίες (και σε ψηφιακή μορφή), Πρόγραμμα, Αφίσα, της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης.
– DVD της παράστασης. Για την υποβολή των αιτήσεων:
– Ηλεκτρονικά: mail@dionysos-net.gr (με κοινοποίηση: patounik@gmail.com)
– ΕΛ.ΤΑ.: “ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, τ.θ. 34, τ.κ. 68200, Νέα Ορεστιάδα.
– Courier: “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας, Ορέστου 76, τ.κ .68200
Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2552028280 και 6932324944 ( Άκης Τσονίδης).

You may also like...