Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest 2016

16docfest-xalkida«10 Χρόνια -1.000 Ταινίες- 100.000 Θεατές»
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest έγινε 10 χρονών. Σκηνοθέτες, ηθοποιοί, μουσικοί, κορυφαίοι δημιουργοί καθώς και πολλοί εκπρόσωποι των γραμμάτων και της Τέχνης γιόρτασαν τα 10 χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ, μεταμορφώνοντας την πόλη της Χαλκίδας σε κέντρο πολιτισμού.

Η έντονη και δυναμική παρουσία του Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-docfest όλα αυτά τα χρόνια το έχει αναδείξει σε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας και ουσιαστικό τόπο συνάντησης των δημιουργών. Στην προσπάθεια συμβολής και στήριξης της εγχώριας κινηματογραφίας το Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ-Docfest, συγκεντρώνει και προβάλλει ολόκληρη την ετήσια παραγωγή ελληνικών ντοκιμαντέρ. Φέτος, μέσα από 70 ξεχωριστές ιστορίες ταινιών, παραγωγής 2015-2016, είδαμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των ανεξάρτητων δημιουργών ντοκιμαντέρ, ρίχνοντας φως στις σκιές του σύγχρονου κόσμου.
Ολοκλήρωσε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το ταξίδι του το 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ, ανανεώνοντας το ραντεβού του με την πόλη της Χαλκίδας για το 2017.

You may also like...