Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις»

ellada-giorti-geyseis-logoΤο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό την βεβαιωμένη ποιότητα.
Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.). Στα πλαίσια μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας.
Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» στην Τεχνόπολη.
Ένα Φεστιβάλ γεύσεων διοργανώθηκε από το περιοδικό «Αθηνόραμα» προκειμένου το κοινό να γνωρίσει εκλεκτά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών.
Οι γευστικές εκδηλώσεις έγιναν στον εξωτερικό χώρο στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, όπου στήθηκε μία ανοιχτή κουζίνα, προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες.

You may also like...