Φεστιβάλ Εικόνας, Τέχνης και Πολιτισμού

Banner_FB_katheto GREYΤα διαδικτυακά περιοδικά www.echorama.gr και www.klgallery.gr συμπληρώνουν εφέτος πάνω από είκοσι χρόνια δημιουργικής παρουσίας, ταξιδεύοντας με τους φίλους τους στις πιο απόμερες γωνιές της όμορφης πατρίδας μας, μέσα από την εικόνα και το λόγο.
Τα πάνω από είκοσι χρόνια πορείας στο χώρο αυτό είναι μια πολύτιμη εμπειρία για μας που αφιερώσαμε ένα κομμάτι της ζωής μας, για να δημιουργήσουμε ένα γοητευτικό όχημα και φιλοξενώντας όλους εσάς που το αγκαλιάσατε με αγάπη και το τιμήσατε με τη συμμετοχή σας, είτε με ταξιδιωτικά κείμενα, είτε με φωτογραφικά οδοιπορικά. Η πρώτη μας κίνηση ήταν η ανανέωση των SITE, ώστε να γίνουν ωραιότερα και κυρίως λειτουργικότερα.
Σκοπός του www.echorama.gr και της www.klgallery.gr είναι να κάνουν ένα πρωτοποριακό βήμα, πέρα από τα συνηθισμένα ταξιδιωτικά διαδικτυακά περιοδικά, με την επιλογή καλογραμμένων και με λογοτεχνική υφή κειμένων, καθώς και φωτογραφιών που να συναγωνίζονται σε υψηλά καλλιτεχνικά επίπεδα.
Πολλές από τις φωτογραφίες που προβάλλονται στα περιοδικό μας, πάντοτε δικής μας δημιουργίας, έχουν χρησιμοποιηθεί σε οπτικοακουστικά πολυθεάματα και έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις φωτογραφίας.
Επειδή ο τουρισμός για τη χώρα μας είναι μια από τις σημαντικότερες πηγές της οικονομίας της, ενώ καθημερινά οι ανάγκες προβολής του γίνονται όλο και απαιτητικότερες, θεωρούμε πως το προϊόν μπορεί να προβληθεί καλλίτερα όταν προτάσσουμε στην παρουσίαση, την ποιότητα, την ακρίβεια, αλλά και τη βαθύτερη ουσία της ομορφιάς της πατρίδας μας, που είναι η ιστορία, ο πολιτισμός και το μεσογειακό τοπίο.
Οι διαχειριστές των site υπήρξαν βασικοί αρθρογράφοι και φωτογράφοι του επιτυχημένου περιοδικού της Ελευθεροτυπίας «Γεωτρόπιο» και συμμετείχαν στην αρχισυνταξία της ταξιδιωτικής εκπομπής της ΕΡΤ, «Μένουμε Ελλάδα». Επίσης, δημιούργησαν σειρές εκπομπών και ντοκιμαντέρ για το ταξίδι, όπως «Εναλλακτικές αποδράσεις», καθώς και τη γνωστή σειρά «Επί των ορέων» που προβλήθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πήρε μέρος σε πολλά φεστιβάλ ντοκιμαντέρ.

 

You may also like...