Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς

kefalonia”Η Θεωρία του σκοπού της ζωής”,
ένα υπέροχο ταξίδι στο Πολιτισμό
Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς, το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ Τεχνών της Κεφαλονιάς, προσκαλεί καταξιωμένους και νέους δημιουργούς απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στη δεύτερη παρουσίασή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι το καλοκαίρι του 2015.
Το Φεστιβάλ έχει στόχο να αναδείξει την σύγχρονη τέχνη εκθέτοντας έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών δημιουργώντας παράλληλα ένα χώρο δια-πολιτιστικής συνάντησης.
Επιπλέον διοργανώνονται πλήθος παράλληλων δράσεων.
Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού και δημιουργικού προγράμματος του 2ου Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και εργαστήρια τέχνης, παρουσιάσεις βιβλίων, μπαζάρ και μια μεγάλη ομαδική έκθεση.
Το Πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στο επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης.
Με αφοσίωση στο εγχείρημα και ευχόμενοι την καθιέρωση του, οι διοργανωτές θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως στόχο την πρόσκληση για συμμετοχή, όχι μόνο καταξιωμένων καλλιτεχνών αλλά ερασιτεχνών να λάβουν μέρος στο πεδίο της έκφρασης.
Προσδοκία μας είναι το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς να αποτελέσει μια πολιτιστική ομπρέλα κάτω από την οποία θα καλλιεργείται η καλλιτεχνική έκφραση και η δημιουργικότητα.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για άλλο ένα Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς γεμάτο δημιουργικότητα, εκθέσεις, σεμινάρια και καλλιτεχνικές περιπλανήσεις για μικρούς και μεγάλους.
Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς, σημείο συνάντησης καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, ήδη από τον Ιούλιο του 2014, προσκαλεί καταξιωμένους και νέους δημιουργούς απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να συμμετάσχουν στη δεύτερη παρουσίασή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι το καλοκαίρι του 2015.
Το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Κεφαλονιάς είναι μια γιορτή τέχνης, διάρκειας πέντε ημερών, με μια ματιά εκπαιδευτική και ψυχαγωγική αλλά πρωτίστως καλλιτεχνική.
Το Πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί αρχές Φεβρουαρίου στο επίσημο ιστότοπο του και θα περιλαμβάνει:
-Μεγάλη ομαδική έκθεση
-Σεμινάρια τέχνης
-Workshops ζωγραφικής, αγιογραφίας και χαρακτικής
-Ομιλίες με θέμα ”Η θεωρία του σκοπού της ζωής”
-Παρουσιάσεις βιβλίων
-Πρόγραμμα για παιδιά ”Μικρός Πικάσσο”
-Μπαζάρ χειροποίητων προιόντων
Για όσους και όσες δημιουργείτε και εκφράζεστε μέσα από τις τέχνες, αυτή είναι η ευκαιρία να υποβάλετε τη δημιουργία σας.
Θέμα του 2ου Φεστιβάλ είναι ”Η Θεωρία του σκοπού της ζωής”.
Σημείωση: Στο Φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος καλλιτέχνες, συγγραφείς, ποιητές, σχολές χορού και ωδεία, θεατρικές ομάδες, δημιουργοί χειροποίητων προϊόντων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Πληροφορίες: E-Mail: fineartsfestival14@gmail.com
Ιστοσελίδα: fineartsfestival.weebly.com
Διοργάνωση: Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός ”Οργανισμός Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και Σύγχρονης Τέχνης”
Περατάτα Κεφαλληνίας
Δηλώσεις συμμετοχής: E-Mail: fineartsfestival14@gmail.com
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα λάβουν περαιτέρω πληροφόρηση για τις λεπτομέρειες.

You may also like...