Φεστιβάλ «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας»

Οι «δρόμοι πολιτισμού Αργολίδας» δεν είναι ένα ακόμα φεστιβάλ. Μπορεί μέσα από αυτούς του «δρόμους» να παρουσιαστούν στο κοινό πλήθος από καλλιτεχνικές δημιουργίες από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, των γραμμάτων κ.α., η ειδοποιός διαφορά όμως με οτιδήποτε άλλο φέρει την ταμπέλα ενός φεστιβάλ είναι ότι στους δικούς μας «δρόμους» σκοπός είναι να στηριχθεί και να προβληθεί η ντόπια καλλιτεχνική δημιουργία. Γι αυτό κι εδώ δεν θα φιλοξενηθούν ούτε περιοδεύοντες Αθηναϊκοί θίασοι… ούτε μετακαλούμενοι προβεβλημένοι αοιδοί…
Εδώ τον πρώτο λόγο έχουν οι Αργολιδείς δημιουργοί και στόχος μας είναι μέσα από ένα καλά οργανωμένο πλαίσιο υποστήριξης από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και μέσω της ελκυστικότητας που προσδίδει ένα πλούσιο πρόγραμμα συσσωρευμένων εκδηλώσεων προς το κοινό να προσδώσουμε προστιθέμενη αξία σε κάθε μεμονωμένη προσπάθεια.
Η σπουδαία αυτή, πολιτιστική παρέμβαση, θα διεξαχθεί απ’ τις 28 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Την οργάνωση αυτής της μοναδικής δράσης, έχει αναλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ενώ υποστήριξη παρέχει ο πολυχώρος «Φουγάρο», στο Ναύπλιο.
Η είσοδος σ’ όλες τις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.
Τα δρώμενα τέχνης θα γίνουν σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα.
Το πρόγραμμα έχει ήδη αναρτηθεί στο site του φεστιβάλ (wwww.dromoipolitismou.gr) και σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Το φεστιβάλ, περιλαμβάνει θέατρο, χορό, τραγούδι, ζωγραφική, μουσική, ντοκιμαντέρ, γράμματα και φωτογραφία.

You may also like...