Φεστιβάλ Γυμναστικής Θεσσαλονίκης

uJ6Vacx51rizpmEgJwdnΤο Φεστιβάλ Γυμναστικής θα λάβει χώρα την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ.
Περισσότερα από 100 προγράμματα με τη συμμετοχή περίπου 2.000 αθλητών θα παρουσιαστούν στο 18ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ.
Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής και η προώθηση της ιδέας των ομαδικών γυμναστικών επιδείξεων μέσα από μια γιορτή που απευθύνεται σε όλους και αποσκοπεί στη συγκέντρωση αθλουμένων απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Επίσης, στην ενίσχυση της χαράς της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας καθώς και η ανάδειξη των νέων κινητικών αντιλήψεων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το αγωνιστικό σκέλος θα παρουσιαστεί το διήμερο Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου 2016. Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Gala με τη συμμετοχή των ομάδων που θα διακριθούν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή, η ανάπτυξη και η στήριξη της γυμναστικής μέσα από μια γιορτή η οποία ενισχύει το πνεύμα της ομαδικότητας και τις νέες κινητικές αντιλήψεις.
Στο φεστιβάλ αναμένεται να πάρουν μέρος ομάδες από όλη τη χώρα με προγράμματα ενόργανης, τζαζ, αεροβικής, χορού, ρυθμικής ακροβατικής γυμναστικής κ.ά.
Την ημέρα του Gala θα αποδοθούν ειδικές διακρίσεις, όπως βραβείο τριάθλου, πρωτοτυπίας, καλύτερης χορογραφίας κ.ά.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/xekina-tin-paraskevi-to-18o-festival-gimnastikis-sti-thessaloniki

You may also like...