Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017

Ένα καλοκαίρι κινηματογραφικών προβολών, συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων στην παραλία και σε ορισμένες από τις πιο ωραίες γωνιές της πόλης απόλαυσαν κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας.
Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017 συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, στον ολοκαίνουργιο χώρο του Δήμου Γλυφάδας, στο τέλος της 3ης Μαρίνας, πάνω στο κύμα!
Γνωστοί καλλιτέχνες, αγαπημένα θεατρικά έργα και διάσημες ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, για παιδιά και για ενήλικες, στο δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017, με ελεύθερη είσοδο για όλους. Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι 8:30 μ.μ.
«Σε μια περίοδο που το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ, υποστηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τον πολιτισμό, προσφέροντας διεξόδους ψυχαγωγίας στους πολίτες. Όπως και όλο το καλοκαίρι, έτσι και τον Σεπτέμβριο όλοι μαζί ενισχύουμε με τρόφιμα τις κοινωνικές δομές του Δήμου μας. Σας περιμένουμε!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.
«Στηρίζουμε τον πολιτισμό στην πόλη μας και προσπαθούμε να προσφέρουμε στους δημότες μας ώρες ξεγνοιασιάς, με κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με αξιόλογους καλλιτέχνες. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη μέγιστη προσφορά στους δημότες της Γλυφάδας», τόνισε η αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, Μαίρη Παπάζογλου.

You may also like...