Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας στην Πάτρα

CACHE_650X650_1_279300Σημαντικούς υποστηρικτές και συμμετέχοντες θα περιλαμβάνει το Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας, στο πλαίσιο της 9ης Έκθεσης Τουρισμού Activetrip 2016, που, όπως είναι γνωστό, θα διεξαχθεί από 13-15 Μαΐου στον πολυχώρο Αγορά Αργύρη, στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα, στα γευσιγνωστικά δρώμενα τον πρώτο λόγο θα έχουν στελέχη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος και της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, παρουσιάζοντας επιδείξεις και δημιουργίες της «Πελοποννησιακής κουζίνας», καθώς και το διατροφικό πρόγραμμα «Ουράνιο Τόξο», που αφορά προτάσεις διατροφολόγων για παιδιά και νέους.
Εξάλλου, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, γνωστές εταιρείες κι επιχειρήσεις από τον χώρο των ποτών και των τροφίμων θα προσφέρουν κεράσματα και προϊόντα τους.
Όπως είναι γνωστό, η Έκθεση θ’ ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 13 Μαΐου, από ώρα 5.μ.μ., ενώ τα επίσημα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα για το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου, ώρα 11.30.
Το χαρούμενο κι εορταστικό τόνο στην Έκθεση, θα δώσει στη διάρκεια των εγκαινίων, με την παρουσία της η Μπάντα του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πατρών.
Επισημαίνεται ότι η είσοδος για όλους θα είναι δωρεάν.
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2610-226540 και 2610-220607.

You may also like...