Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς»

ki,lkisΤο Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς» διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Επιμελητήριο Κιλκίς , στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο, στις 25-28 Ιουνίου 2015.
Στόχος του Φεστιβάλ που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και οι Δήμοι Κιλκίς – Παιονίας, είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα τοπικά ποιοτικά προϊόντα και την ιδιαίτερη τοπική ταυτότητα. Να αποτελέσει ακόμη για παραγωγούς, επιχειρηματίες, επισκέπτες – καταναλωτές, chefs, δημοσιογράφους και φορείς, μια μοναδική και γόνιμη εμπειρία συνάντησης και γνωριμίας, με πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο, λειτουργώντας αμοιβαία επωφελώς τόσο για τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες!
Το Φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από τον ανοιχτό και πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του και τις ποικίλες και πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις που αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών με επιδείξεις μαγειρικής, γευσιγνωσίας, σεμινάρια, ημερίδες, εργαστήρια – παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, πολιτιστικές εκδηλώσεις.
«Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το περσινό φεστιβάλ κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι πρόκειται για σημαντική ευκαιρία προβολής και προώθησης ποιοτικών-τοπικών προϊόντων καλούμε παραγωγούς – μεταποιητές και εμπόρους να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Επιμελητήριο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Φεστιβάλ, τον κανονισμό και τους όρους συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Κιλκίς.
Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς.

You may also like...