Φεστιβάλ Βωβούσας 2021

Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,

το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA), η Πίνδος Περιβαλλοντική -βασικοί εταίροι του διασυνοριακού έργου ‘Σώζοντας τον τελευταίο ποταμό ελεύθερης ροής στην Ευρώπη: Αώος/Vjosa’ για την Ελλάδα- το Φεστιβάλ Βωβούσας και η πρωτοβουλία Protect Aoos “Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του Αώου ποταμού”, σας προσκαλούμε σε μία δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού που συνδιοργανώνουμε για την ανάγκη προστασίας και σωστής διαχείρισης του μοναδικού ποταμού Αώου / Vjosa, ενός από τους τελευταίους ποταμούς της Ευρώπης που ρέει ελεύθερα.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας ‘Save the Blue Heart of Europe’, μέρος της οποίας είναι και η στρατηγική #VjosaNationalParkNow, και θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 στην Πλατεία Μοναστηρακίου στο κέντρο της Αθήνας από τις 08:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://fb.me/e/GbbiYJ7A

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, θα κυκλοφορήσει κοινό Δελτίο Τύπου που θα συνοδεύεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βίντεο με drone και βίντεο time-lapse.

Καλωσορίζουμε την υποστήριξή σας και σας περιμένουμε!

Στο μεταξύ: Δεν ξεχνώ!

Φεστιβάλ Βωβούσας 2021

Παρασκευή 16 Ιουλίου – Σάββατο 7 Αυγούστου

Σας περιμένουμε για έβδομη χρονιά να υμνήσουμε τα ελληνικά βουνά με ένα άκρως δημιουργικό και ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Check it out: vovousafestival.gr

You may also like...