Φεστιβάλ ΑΡΓΩ

Ξεκινά τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται με συναυλία του Δημήτρη Ζερβουδάκη το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017, το Φεστιβάλ ΑΡΓΩ στο Πάρκο Λουτρών Υπάτης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “Αργώ”, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς και την υποστήριξη των Συλλόγων Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων δωματίων Λουτρών Υπάτης.

Στο Υδροθεραπευτήριο και στην πισίνα θα γίνουν ομιλίες για τα ιαματικά νερά και τη χρήση τους από άτομα με ειδικές ανάγκες. Εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές θα δείξουν πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η πισίνα, τρόπους πρόσβασης και άλλα θέματα και πρακτικές που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ΑΜΕΑ, με σκοπό να δρομολογηθεί ένας καινούργιος δρόμος για τη χρήση των ιαματικών νερών.
Ταυτόχρονα, θα λειτουργεί έκθεση στο χώρο του πάρκου με έργα ΑΜΕΑ και θα λάβουν χώρα διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, συναυλίες.
Το Φεστιβάλ γίνεται με την υποστήριξη των Συλλόγων Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων δωματίων Λουτών Υπάτης και συνδιοργανωτές το Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

You may also like...