Φεστιβάλ Αργεντίνικου Τάνγκο στην Κέρκυρα

Το πενθήμερο φεστιβάλ που υποδέχεται και καλωσορίζει εραστές του tango από όλο τον κόσμο για να ζήσουν το πάθος του χορού κάτω από τον Ελληνικό ήλιο, λαμβάνει χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά στο νησί των Φαιάκων. Μέσα σε αυτές τις πέντε ημέρες διεξάγονται σεμινάρια, μαθήματα, μουσικά και χορευτικά δρώμενα που δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή, μέσα από μία κοινή τους αγάπη. Tα γλυκά βράδια έρχονται να μας δροσίσουν με τις Gala Milongas και τις φαντασμαγορικές επιδείξεις των επαγγελματιών χορευτών, καλεσμένων του φεστιβάλ.
Ο Miguel Angel Zotto με την Daiana Guspero και ο Sebastián Missé με την Andrea Reyero είναι οι βασικοί καλεσμένοι για φέτος και βρίσκονται στη θέση των πιο σημαντικών χορευτών tango στον κόσμο,
με αδιαμφισβήτητη πορεία και διεθνή φήμη. Φέτος όμως, στο Todos Tango Festival Corfu 2017 θα χορέψει ακόμα ένα ζευγάρι έκπληξη που θα ενώσει επί της πίστας δύο διαφορετικές αλλά τόσο όμοιες κουλτούρες! O Κώστας Νικολαΐδης από την Ελλάδα, και η Stella Missé από την Αργεντινή, σε πρώτη παγκόσμια κοινή εμφάνιση, θα απογειώσουν στην κυριολεξία, το κοινό .
Aναγνωρισμένο ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO, το Τango αποτελεί εδώ και καιρό ένα καλλιτεχνικό κίνητρο ανάπτυξης σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων και των λαών.
14 με 18 Ιουνίου υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας και της πρεσβείας της Αργεντινής

You may also like...