Τρίτη συνεχόμενη συναυλία για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

elewnora_zouganeli_photoΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
«Η δύναμή σου, δύναμή μου…»
20, 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2014
στις 9:00 μ.μ.
Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, θα γίνει και τρίτη συναυλία τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
«Η δύναμή σας πραγματικά είναι η δύναμή μου. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση για την αγκαλιά σας και την αποδοχή σας. Φίλοι μου αγαπημένοι, θα τα πούμε τελικά και τρίτη μέρα στον Κήπο του Μεγάρου. Έτσι τη Δευτέρα, 22 Σεπτέμβρη, στις 9 ακριβώς, σας περιμένω να τραγουδήσουμε μαζί και να μπούμε αγκαλιασμένοι και με δύναμη στο φθινόπωρο. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και κυρίως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, που μας παραχωρεί και άλλη μια μέρα τον όμορφο κήπο του».
Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Με κάθε εμφάνισή της η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει χωρίς συμπλέγματα και με αυτοπεποίθηση την απόλυτα δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και αναδρομή στα νεανικά αλλά και πιο πρόσφατα μελωδικά βιώματα της.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, με την αψεγάδιαστη φωνή, το πάθος, τη δυναμική σκηνική παρουσία, καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και να ενώσει σε μια μεγάλη παρέα όλους όσους έχουν επιλέξει να τη δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή τους δικαιώνεται!
Πάνω στη σκηνή, παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, θέλει πρώτα η ίδια να παρασύρεται από τις μελωδίες και τον λυρισμό τους έτσι ώστε να μπορεί να μαγεύει και το κοινό της με τις ερμηνείες της. Η συναυλία της θα είναι όπως πάντα από τα ωραιότερα live του καλοκαιριού για τους λάτρεις της φωνής και των τραγουδιών της.
Μαζί της η Αφροδίτη Παπαχριστοδούλου
και μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Ευριπίδης Ζεμενίδης (κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (έγχορδα), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα), Παρασκευάς Κίτσος (μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα).
Ενορχηστρώσεις: Ευριπίδης Ζεμενίδης
Χειρισμός φωτισμού: Βασίλης Καραμούζης
Σχεδιασμός ήχου: Νίκος Παππάς, Αργύρης Λιανός
Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και της MINOS EMI.
Προπώληση εισιτηρίων: € 10,00
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: € 12,00
Οι εκδηλώσεις του Κήπου του Μεγάρου πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά με την υποστήριξη του ΟΤΕ, που προσφέρει στους συνδρομητές του έκπτωση 50% για την αγορά μέχρι 2 εισιτηρίων με την επίδειξη ενός λογαριασμού ΟΤΕ στα ταμεία του Μεγάρου.
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr
Επίσης:
https://www.facebook.com/megaron.gr
http://www.pinterest.com/megaronathens/
https://twitter.com/MegaronAthens

You may also like...