Το 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος»

xoros-χορος (1)Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «Πλέγμα» προσκαλεί τα χορευτικά συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος» που θα διεξαχθεί στη Σκόπελο, 25,26 και 27 Αυγούστου 2016, υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής Unesco και του Δήμου Σκοπέλου και με την συμβολή των περισσότερων τοπικών συλλογικών φορέων.
Όσα χορευτικά συγκροτήματα επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη μεγάλη γιορτή παράδοσης και πολιτισμού, καλούνται να διαβάσουν τους όρους συμμετοχής και να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής έως την 31η Μαρτίου 2016.
Όραμά των διοργανωτών και της μεγάλης ομάδας των εθελοντών του είναι η καθιέρωση του φεστιβάλ ως μιας ανοικτής γιορτής που θα φέρνει κοντά χορευτές και συγκροτήματα από ολόκληρο τον κόσμο και η ανάδειξη της Σκοπέλου ως κέντρου λαϊκού πολιτισμού και παράδοσης.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής στο www.dancefestival.gr ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6981448024 και 6951004630 ή το e-mail k.ang@plegma.org
To επίσημο βίντεο της προηγούμενης διοργάνωσης, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=ig9Fh4qxRf4

You may also like...