Το ‘Ταξίδι της ζωής μου’

to_taxidi_tis_zois_mou_0“Εγώ και οι άλλοι”
ή αλλιώς..
“ή στραβά αρμενίζω ή στραβός είναι ο γιαλός”
Εργαστήριο με την ψυχολόγο Ελισάβετ Γεωργίου στο Φουγάρο.
Το ταξίδι της ζωής μου… συνεχίζεται!
Στο τρίτο μέρος του εργαστηρίου της ψυχολόγου Ελισάβετ Γεωργίου εστιάζουμε στις σχέσεις μας με τους άλλους, μαθαίνοντας νέες τεχνικές επικοινωνίας και αυτογνωσίας.
Σημείο αναφοράς σε αυτό το εργαστήρι αποτελεί η μέθοδος της “Ενσυναίσθησης”. Να εισερχόμαστε δηλαδή στη θέση και στον ψυχισμό του άλλου χωρίς να επηρεάζεται η ακεραιότητα της προσωπικής μας ταυτότητας.
Ένα εργαλείο επικοινωνίας που δύναται να μας προσφέρει παράλληλα τα κατάλληλα ερεθίσματα στο δρόμο προς την αυτογνωσία.
Πολύτιμα ερείσματα σε αυτή τη κατεύθυνση, τα οποία και θα μετέλθουν οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου, ο θετικός λόγος και η Αυτοπαρατήρηση.
Η Ελισάβετ Γεωργίου είναι ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος επαγγελματικής καθοδήγησης.  Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο  και εξειδίκευση στη ψυχοθεραπεία Gestalt .Από το 2006 συνεργάζεται με το Σύλλογο Καρκινοπαθών “Αλληλεγγύη” παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς και φροντιστές ενώ παράλληλα συντονίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών φροντιστών μακροχρόνια ασθενών.  Από το 2010 έχει ιδρύσει και διευθύνει το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Be YourSelf (www.be-yourself.gr) όπου παρέχει υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Εκπαίδευσης & Ψυχοθεραπείας, ατομικά ή ομαδικά, σε εφήβους και ενήλικες, επιχειρήσεις, σχολεία, MKO και ΚΕΚ σχετικά με Διαχείριση Επαγγελματικών & Προσωπικών Κρίσεων (πένθος, ασθένεια, απώλεια εργασίας κ.ά.), Διαχείριση Άγχους, Συμβουλευτική Καριέρας, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων, Προσωπική Ανάπτυξη & Ψυχοθεραπεία. Δραστηριοποιείται στην Αθήνα και το Άργος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Κυριακή 29 Μαρτίου, 11:30 – 13:30
Επόμενες συναντήσεις 19/04, 26/4, 10/05
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Συμμετοχή 8€ για κάθε δίωρη συνάντηση
50% ΕΚΠΤΩΣΗ για μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους και πολίτες άνω των 65 ετών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
2752047380
info@fougaro-library.gr

You may also like...