Το μουσικό συγκρότημα «ΧΑΪΝΗΔΕΣ» στο Θέατρο Λόφου

xainides _Ο  Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, η  ΚΔΕΚ, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς   και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς   φιλοξενούν το γνωστό μουσικό συγκρότημα «ΧΑΪΝΗΔΕΣ», στο Θέατρο Λόφου την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 και ώρα 9.30.Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες  έρχονται στο Κιλκίς για να χαρίσουν μία μουσική βραδιά στο κοινό της πόλης  και όχι μόνο, αφού τα έσοδα της  συναυλίας θα στηρίξουν το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο  και τις ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου μας. Μια κίνηση αλληλεγγύης από την πλευρά του μουσικού σχήματος “Χαίνηδες” που αποδεικνύει ότι η κοινωνία, στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τόπος μας, έχει τις δικές της αντιστάσεις και μπορεί να σηκώσει εν μέρει και στο μέγεθος που της αναλογεί το βάρος της συμπαράστασης και της στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, με συνδιοργανωτές το Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς. Ραντεβού όλοι στο  Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Πέμπτη  09-07- 2015 και ώρα 9.30μμ. Τιμή του εισητηρίου: 5 Ευρώ

Προσφορά αλληλεγγύης

Επειδή υπάρχουν πολύ μεγάλες ανάγκες αναλωσίμου υγειονομικού υλικού σε όλες τις μονάδες υγείας, παρακαλείται όποιος ή όποια το επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει και είδη όπως:
Γάντια, μάσκες, επιδεσμικό υλικό, αντισηπτικά, παυσίπονα, βαμβάκι, οινόπνευμα απολλυμαντικά, χαρτικά κ.ά.Η συγκέντρωση της προσφοράς Αλληλεγγύης θα γίνει στην είσοδο του θεάτρου από ανθρώπους του Φαρμακευτικού και Ιατρικού συλλόγου.

Δήμος Κιλκίς – ΚΔΕΚ   Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς    Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς

You may also like...